IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец зареди 23 пъти без да си плати

Полицията го залови, дължи 800 долара на местна верига бензиностанции

Американец зареди 23 пъти без да си плати

Мъж от щата Уисконсин бе арестуван в понеделник, след като зареди на бензиностанция и не си плати. Оказа се още че прегрешението му не е единствено - той 23 пъти правил това на бензиностанциите на една и също верига.

В понеделник 37-годишният Карл Киниън заредил за 43 долара своя Dodge Grand Caravan и си тръгнал без да си плати. Нахалната кражба била записана от камерите за видео наблюдение и след това полицията успял да проследи мъжа. Оказа се, че Киниън 23 пъти досега зареждал на бензиностанциите на веригата Kwik Trip, като вече дължал на компанията около 800 долара.

Американец

Мъжът редувал пет бензиностанции, а при разпита му в полицията обяснил, че много бързал и поради това забравил да си плати. Той също така се опитал да увери полицаите, че имал специална договорка с Kwik Trip да зарежда безплатно докато не реши да си плати. Служителите на въпросните бензиностанции пък описали Киниън като много вежлив и общителен човек. Никой не си помислил, че той бил изпечен мошеник.

0 от 500