fallback

Hyundai потроши шоурум (ВИДЕО)

Нанесените от пишман шофьорката щети са за близо 6000 долара

Шоурумите са чудесен начин да ви покажат автомобил, неговия финес и красота, под контролирани светлини и среда. Там може да видите колата, да я докоснете и дори да седнете на шофьорската седалка, което ще предизвика у вас усещането, че сте зад волана на бъдещия си автомобил. Има само едно нещо, което не може да направите - да тествате автомобила вътру в шоурума.

Въпреки това, тази клиентка в град Манди, Индия, явно не си е взела бележка. Камерата за видео наблюдение в шоурума на Hyundai е заснела как жената без да иска изхвърча с автомобил през прозореца на шоурума. Още повече - колата пада от около 90 см височина и се блъска в други автомобили, наредени на паркинга на дилърството. Може да си представите ужаса на дилъра, който просто си върши работата като показва на клиентката достойнствата на колата.

Според Financial Express, автомобилът е Hyundai Elite i20 - хечбек, който се предлага изключително в Индия като вариант на i20. Сега вече знаем, че този модел няма автоматична система за аварийно спиране. Много е вероятно жената да се е паникьосала, когато колата потегля леко, и вместо да натисне спирачката, е дала газ. Нанесените щети са за около 5,631 долара. Те включват щетите върху паркираните коли, самия автомобил и стъкления прозорец на шоурума.

fallback
  • #4
    FenIX ( преди 5 години )
    На тая трябва да и вземат веднага книжката. Добре че пред витрината нямаше хора защото щеше да ги размаже. Дори да потеглиш погрешка все трябва да имаш елементарен рефлекс да натиснеш спирачката а не на пълна газ да минеш през витрината и през паркинга после
  • #3
    hah ( преди 5 години )
    Показно защо не ми допадаха индийските клиенти когато работех в Хонда. Ограничени, нахални, ама пък със самочувствие.
  • #2
    анонимен ( преди 5 години )
    Умът ми не го побира как е възможно да объркаш газта със спирачката??? А очевидно това се случва доста често, особено в щатите.
  • #1
    анонимен ( преди 5 години )
    Език мой, враг мой!Hyundai ли потроши или онзи дето го кара/краде/използва?
fallback
Последни