IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-търсени суперколи в Google

Начело на класацията е Audi R8

Съществуват множество класации за суперавтомобили, като всяка една от тях е базирана на различни данни. В нашия случай те са подредени според търсенето на всяка една от тях в Google.  

Класацията е изготвена от агенцията Veygo, като за целта са събрани данни от 95 държави през последните 10 години. За самото определяне на позициите на моделите е използван специален софтуер, който определя техните места според използваните ключови думи.

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #2 По голяма глупост не бях виждал никъде
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 4 години )
    Първите 6 немски, една английска, една американска и италиано...Аз ще ви светна що няма жълтурски,щото не инвестират в иновации, продават на *** в Африка, пакистанци , индийци и кравари.Японеца никога не инвестира във фундаментална наука, а само в приложна.А най-голямата сила е в копи-пейста.И затова пропастта с най-напредналите става все по-голяма.Типичен пример е мазда, правеща от 20 години едни и същи трошляци с нови тенекии.Окаримас?
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    От топ суперколите повечето са доста безинтересни и безлични.
  • #1
    7 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    "Технологични" и японски не може да съществува в едно изречение описващо автомобили.