IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ядосан шофьор се вози 5 км на предния капак на друг

Дребно сблъскване доведе до една от най-зрелищните гонки напоследък (ВИДЕО)

Ядосан шофьор се вози 5 км на предния капак на друг

Двама нервни американци записаха една от най-абсурдните сцени на гняв на пътя в историята, след като единият се вози вкопчен в предния капак на другия в продължение на пет километра, докато накрая озверелият шофьор не бе заплашен с оръжие, за да спре.

Историята започнала на трийсетина километра от Бостън с доста лек удар между Марк Фицджералд и Ричард Камровски. Двамата обаче се поддали на гнева и започнали да се разправят, а накрая вбесеният 37-годишен Фицджералд се опитал да си тръгне. 65-годишният Камровски застанал пред колата му, за да го спре, но Фицджералд го качил на предния капак и потеглил, развивайки скорости около 115 км/ч и от време на време спирайки рязко, за да отърси нежелания товар.  Включил и чистачките, за да попречи на Камровски да се задържи.

Едва след намесата на други шофьори, един от които заплашил Фицджералд с пистолет, драмата приключила. Полицията в Масачусетс арестувала и двамата участници - Камровски за нарушаване на обществения ред, а Фицджералд - за нападение, небрежно шофиране и бягство от мястото на злополука.
"Мислех, че ще ме прегази", обясни Камровски пред телевизиите, малко след като бе задържан. "Изобщо нямаше да спре, само спираше и ускоряваше, спираше и ускоряваше, за да ме накара да се пусна".

 

 

0 от 500