IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Могат ли 3 всъдехода да измъкнат автобус от преспа (ВИДЕО)

С дружни усилия ситуацията в канадския град Монреал е напълно овладяна

Могат ли 3 всъдехода да измъкнат автобус от преспа (ВИДЕО)

Сговорна дружина планина повдига, гласи поговорката. В това видео дружината е съставена от три всъдехода, а автобус от градския транспорт играе ролята на планината, но поуката е една - с общи усилия всичко е възможно.

Видеото, публикувано от vtec195 в YouTube, показва как три всъдехода правят всичко възможно да измъкнат автобус от преспа на улица в канадския град Монреал. Подробности за случката липсват. Знае се само, че наскоро в някои части на региона натрупа много сняг, а ветровете бяха със скорост от около 70 км/ч. Градските автобуси се движеха, но явно този е излязъл от горе-долу изчистената част на улицата и затънал в преспа.

Трите всъдехода - Toyota 4Runner, Toyota Sequoia и Jeep Wrangler, който на видеото явно е със задвижване на предните колела, с дружни усилия успяват да измъкнат закъсалия автобус въпреки трафика, който затруднява опитите им. За тримата анонимни спасители не се знае нищо.

Видеото обаче поставя няколко въпроса. Вижда се, че снегът не е толкова голям и е необяснимо защо в град като Монреал, където зимата си е винаги сурова, градската управа не е изчистила добре улиците. Освен това друг автобус преминава спокойно покрай героите от "Дядо вади ряпа", което предполага, че шофьорът на закъсалия рейс или не е сложил добри зимни гуми, или не го бива много в работата. Тъй или иначе обаче, важното е че всичко завършва благополучно.

Видео: YouTube

0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    "шофьора не сложил добри зимни гуми" .... бе Цветане, това е работа на чорбаджията, дето взема парички от общината за линия 139!!
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    В Монреал дали сега протестират, че не е почистено?По мои наблюдения в последните 10-15 години софийските пътища ги чистят доста яко. В последните 3-4 години чак се престарават с това превантивно изкарване на снегорините.С 2-3 часа ако закъснеят сутринта и всички започват да реват и да се тръшкат. В някои случаи вали толкова много, че е неизбежно да натрупат 5 сантиметра.
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    проблема е , че едновременно със снега вале и леден дъжд.
  • #1
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    С едно верижно тракторче ще дръпна автобуса заедно с трите всъдехода, дори и в противоположна посока.