IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рускиня прави стриптийз заради заем за кола (ВИДЕО)

Юлия Кузмина вече е звезда, но банката й отказала

Рускиня прави стриптийз заради заем за кола (ВИДЕО)

Юлия Кузмина вече е звезда, след като реши, че ако направи стриптийз на банковия служител, с когото преговаря за заем за покупка на автомобил, това ще й помогне. Естествено, изпълнението на Юлия стана хит първо в руския нет, а след това и отвъд границите на Русия. Любопитната случка се разиграла в Казан, столицата на Република Татарстан.

И тъй като видеото е без звук, накратко и сюжета – Юлия дава на банковия служител документите, с които кандидатства за кредит, малко по-късно обаче става ясно, че няма да бъде одобрена. Следва последния коз на Юлия, но в крайна сметка се оказва, че и това няма да й помогне.

В крайна сметка финалът на сцената идва с появата на охраната, която извежда клиентката навън, без дори тя да получи възможност да се облече.

„Намирам се в трудна ситуация. Тези, които ме съдят сега не знаят как биха реагирали те ако бяха на мое място”, обясни Кузмина пред руските медии.
 

0 от 500