IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сърдит шофьор скочи от репатрак с колата си (ВИДЕО)

Мъжът не се поколеба и потроши нова Kia Rio

Сърдит шофьор скочи от репатрак с колата си (ВИДЕО)

Шофьор от Москва отмъква своята Kia Rio директно от платформата на машината за репатриране. Видеото беше публикувано в канала YouTube-канале Kia Moscow, като от него си важда, че по време на инцидента колата получава сериозни повреди.

Според информациите, инцидентът се е случил на 13 януари близо до летище „Внуково”. Служители на „Пътна полиция” са спрели нова Kia Rio за проверка, но се оказало, че автомобилът е регистриран като такси, а за волана е човек, която няма разрешително да подобно дейност.

Полицаите повикали машина за репатриране на автомобила, а шофьорът се обадил на собственика на колата.  Последният пристигнал, след като машината била натоварена на репатрака и обяснил, че е продал колата на своя приятел, но не са успели да я пререгистрират. Според него, всички документи са наред, а задържането е незаконно.

Мъжът освобождава колата от скобите и без да се колеба, скача от репатрака. Потърсен за коментар по-късно, той обяснява, че не е направил нищо незаконно, тъй като не е повредил камиона или нещо друго, а само колата си.

„Имам собствен автомобилен сервиз, както и достатъчно опит и знания, за да изчисля траекторията. Повредите по колата са минимални и ще ги отстраня”, обяснява собственикът .

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Имам собствен автомобилен сервиз, както и достатъчно опит и знания, за да изчисля траекторията. Повредите по колата са минимални и ще ги отстраня, хахаха - тоя рашак или е много *** или много пиян или и двете... изчислил треакторията :D:D:D и като има сервиз кво - бронята си струва пари ако ще и завод да имаш..типичен *** *** - и най-вероятно и глобата ще си отнесе, нищо че е избягал, даже може да е по-солена.
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Той първия и такава не може да си позволи ама иначе голям разбирач го раздава.
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    до първия - ти некъв милионер ще дойдеш.. ама май само в интернет ;) Тоя *** с Кията сега ще плати 5 пъти повече пари и пак ще го търсят за глоба.. явно навсякъде има ***.
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Още като прочетох заглавието си помислих че това може да стане само в Русия ....
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Този господин страда от липса на родителска лубов като дете
  • #1
    7 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Е все едно е скочил с някаква кола, за която да те е ежал. А то *** еднодневка...