IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-епичната битка между модели на Tesla в света (ВИДЕО)

Вижте кой печели състезанието между Model S, 3, X и Roadster

Най-епичната битка между модели на Tesla в света (ВИДЕО)

През годините сме виждали автомобили с емблемата на Tesla да пробват силите си в драг състезания срещу всякакви коли с ДВГ. Както и битки между модели на Tesla. Това видео обаче е уникално - то е първото, в което един срещу друг се изправят всичките четири произведени от калифорнийската компания модела досега.

Момчетата от YouTube канала What’s Inside? Family наскоро получиха доставка - първия модел на автомобилната компания Tesla Roadster. Тъй като имат в гаража си Tesla Model X P100D и приятели, които притежават Model S P100D и Model 3 Performance, скоро стана ясно, че се подготвя епично състезание между четирите модела. С осигурено широко, право и дълго парче асфалт, настана време да се види какви са възможностите им един срещу друг.

Разбира се, не е трудно човек да се досети кой ще спечели тази адски интересна и епична битка. Мнозина дори биха познали и кой модел ще завърши на последното място. И все пак може би има известна неяснота кои два автомобила ще се намъкнат между тях. От видеото не става ясно на каква дистанция е състезанието, макар да е почти сигурно, че е на традиционната 1/4 миля.

0 от 500