IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi показа как "се ражда" e-Tron (ВИДЕО)

5-годишната работа по електрическия модел събрана в 40 минути

Audi показа как

Германският автомобилен производител Audi показа пътя по създаването на своя електрически E-tron, който ще дебютира на пазара тази година. 40-минутното видео демонстрира целия петгодишен процес на разработване на модела. Компанията споделя проблемите, с които е трябвало да се сблъска по време на създаването на E-tron, както и на какви производствени мощности е направен електрическият автомобил.

Освен това Audi показа къде и как се създават батериите за модела, електрическите двигатели и където се извършват всички видове изпитания. Междудругото, за любителите на краш-тестовете ще бъде много интересно да видят осмата минута на видеото. Заслужава да се отбележи, че в допълнение към производствените мощности на Audi в Германия зрителите могат да видят фабриките на компанията в Унгария и Белгия.

"Нито един проект на Audi никога не е бил подлаган на такъв натиск", коментира компанията в процеса на създаване на първия си електромобил. Освен това от Audi отбелязват, че видеото е доказателство за това колко много работа е необходима за разработването само на един автомобил.

Както се знае, първият напълно електрически автомобил Audi E-Tron, който бе представен през септември 2018 г., ще има пробег от 400 км с едно зареждане, ще ускорява от място до 100 км/ч за 6,6 сек в нормален режим и за 5,5 сек в спортен.

0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Премиум ке/*** на ток.Поредната модна простотия за поне 250000 лв !В Бг ще им ! я купят на няколко чалга силиконки.Няколко татуирани фешън футболиста и един-двама крадци на държавни средства.