IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini показа част от обновения Huracan

Суперколата ще получи агресивен дизайн и по-мощен двигател

Lamborghini показа част от обновения Huracan

Компанията Lamborghini разпространи първи изображения на обновената си кола Huracan. Както съобщава Auto Express, снимките са се появили в специално мобилно приложение, до което достъп имат само клиенти на марката.

Според информациите, след фейслифта суперколата ще поучи по-агресивна предна част на каросерията. Тя ще бъде в стила на топ-версията на модела - Performante. Дизайнът на задната част ще бъде напълно променен след поставянето на нови дифузьор и светлини, а тръбите на изпускателната система ще бъдат поставени по-ниско, отколкото са сега.

Първи на пазара ще се появяват обновените купе и спайдър LP610-4, както и версията със задно предаване LP580-2. Топ-версията Performante ще зарази сегашния си вид, тъй като се появи съвсем скоро и компанията не предвижда скорошни промени по нея.

Lamborghini  Huracan

В салона, ако се съди по снимки на тестовите прототипи, ще се появи голям сензорен дисплей на централната консола. Той ще замени всички бутони и ще управлява системите на автомобила.

Що се касае до техническите промени, то Huracan ще получи модернизирано окачване и по-мощен V10 двигател. Той ще развива с 10 к.с. повече – 590 к.с. при версията със задно предаване и 620 к.с. при топ-варианта. Това ще доведе и до промени в индекса на съответните модели.

Снимки: Auto Express

 

0 от 500