fallback

Топ 5 на колите за 2018 г. на Джеръми Кларксън

Водещият избира между 28 модела, които е тествал

Водещият на шоуто The Grand Tour – Джереми Кларксън, посочи петте най-добри автомобила на 2018 г. Своя избор той е направил измежду 28 модела, които е тествал за британското издание Sunday Times.

На първо място в списъка на Джеза е суперколата Lamborghini Huracan Performante, която популярният водеш нарече „моя автомобил на годината” по врече на връчването на наградите  Sunday Times Motor Awards.

След това идва купето Porsche 911 GT2 RS. Кларксън определя тази машина „като забележителна спортна кола, която напълно заслужава подобна оцетка от човек, който никога не е бил фен на Porsche”.

Третата позиция в списъка на бившия водещ на Top Gear заема седанът Alpina 5. За разлика от първите 2 коли, тази получава 4 точки по петобалната система. Кларксън я определя като „максимално близка до званието идеална кола”.

На четвърто място е суперколата Aston Martin Vantage, който също е с 4 звезди. Това не е изненада, защото Кларксън винаги е бил фен на тои модел.

В петицата влиза и новото Bentley Continental GT също с 4 врати. Британският водещ признава, че преди това никога не е харесвал Continental GT, но новата версия на модела е превзела сърцето му и затова попада в класацията му за 2018 г.

Снимки: Motor

fallback
  • #2
    анонимен ( преди 5 години )
    Тя цялата статия е с правописни грешки...Редактори нямате ли?
  • #1
    анонимен ( преди 5 години )
    "Bentley Continental GT също с 4 врати"срам, срам, срам, за хора, уж грамотни в материята!
fallback
Последни