IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-яките автомобилни реклами на 2018 г. (ВИДЕО)

Те грабват с креативността и професионалната изработка

Най-яките автомобилни реклами на 2018 г. (ВИДЕО)

Днес ще се опитаме да си припомним най-значимите рекламни шедьоври, които излязоха през 2018 г. Основният критерий при подборката им е професионалната режисьорска и операторска работа, както и креативността на сценаристите. Разбира се, както се казва - всичко на този свят е субективно.

BMW X5. Бившият флагмански кросоувър от Мюнхен (разжалван след появата на по-големия и по-луксозен X7) е в четвъртото си поколение. Когато BMW го пусна в серийно производство, компанията трябваше да се увери, че всеки потенциален клиент с пълни с евро джобове знае, че новият X5 вече се е появил. Те не искаха да чакат колата да пристигне в дилърствата, а да се запоснаят с нея в официалното видео, в което кросоувърът се експлоатира в различни условия.

Ferrari 488 Pista. Моделите на Ferrari по природа са редки "зверове". Някои обаче са по-редки от останалите... Всъщност е по-вероятно е да срещнете на улицата Portofino, отколкото LaFerrari. Не е много ясно точно колко копия на новия 488 Pista ще бъдат направени, но със сигурност ще са малко. Дори и да имате достатъчно късмет да видите този автомобил на живо, срещата е малко вероятно да продължи дълго, защото Pista вероятно веднага ще отпраши към хоризонта.

McLaren 600LT. Тази година британците показаха свежия си спортен пистов автомобил. Това е McLaren 600LT, където LT означава Longtail ("дълга опашка") - наименование, което ни препраща към състезателния F1 GTR. Подобно на предишните модели LT, новият има повече мощност, по-малко тегло и куп специални детайли, предназначени да го разграничат от по-земните модификации. Производството на модела ще продължи цяла година, но компанията не казва в какъв тираж. Най-вероятно ще бъдат напревени толкова, за колкото стигне време.

Porsche 911 GT3 RS. Porsche има много автомобили в семейството на 911 - за всеки случай по една, както се казва. Последният участник, който се присъедини към гамата (още преди смяната на поколенията) беше GT3 RS. На хартия моделът има всички съставки за привличане на ентусиастите, с изключение на механичната скоростна кутия. Въпреки това, ако присъствието на механиката за вас е от съществено значение, може да се спрете на по-младия 911 GT3. А и ще спестите пари. Дебютът на модела беше придружен от зашеметяващ видеоклип.

Ford Ranger Raptor. Новият Ford Ranger Raptor дебютира по време на Gamescom, най-голямото изложение за компютърни игри в Европа. Регионалните продажби са насрочени за 2019 година. Разработен във Ford Performance, първият Ranger Raptor е насочен към феновее на сериозния оф-роуд. Той използва същата рецепта като по-големия си брат, пълноразмерния F-150 Raptor.

0 от 500