IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо да избереш електромобил?

„ЕКО авто кредит“ от Пощенска банка е тук, за да те подкрепи за ново, по-зелено решение

Едно от най-съществените предимства на шофирането на електромобил е подобрението, което може да направи за околната среда, която ни заобикаля. При движението си електромобилите, не отделят никакви въглеродни емисии, не отделят фини частици и не използват двигателни масла, с което се повишава качеството на въздуха, а с него качеството на живот и здравето на жителите, особено в големите урбанизирани градове. 


Пощенска банка
 

Освен това цената по обслужване и зареждането им ще става все по-лесна и достъпна. Тъй като електрическите автомобили не изискват смяна на масло или поддръжка на бутала, цилиндри, съединител, както при традиционните автомобили – експлоатационните разходи са  съкратени поне няколко пъти. 

Те са перфектният и екологосъобразен вариант за ежедневните задачи на собствениците си в градска среда. При по-дълга почивка или до по-далечна дестинация, те са също толкова ефективни. Моделите, снабдени с по-мощни батерии имат достатъчно голям пробег и с едно зареждане могат да покрият подобни пътувания и да осигурят нужния комфорт. 

Вероятно всеки от нас си има своя любим модел електромобил, а за придобиването на собствеността му може да ни се наложи допълнително финансиране. С новия „ЕКО авто кредит“ на Пощенска банка получаваме насреща точната подкрепа в тази наша първоначална инвестиция.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА 100% ФИНАНСИРАНЕ ПРИ ПОКУПКАТА НА ЕЛЕКТРОМОБИЛ

Решението, което вземаме при всяка една инвестиция е добре обмислен процес. То често се обвързва и с желанието ни да се възползваме от по-дълги срокове, както и атрактивни условия. Новият „ЕКО автокредит“ дава възможност за 100% финансиране при покупката на автомобила, независимо дали обслужваме и друг банков кредит, без допълнителни обезпечения и без остатъчна стойност в погасителния план. Заедно със сключения договор с максимална стойност до 70 000 лв., придобиваме веднага и собствеността на автомобила. С това решенията относно поддръжката и обслужването му са изцяло по наше предпочитание.  

ДЪЛЪГ СРОК НА ИЗПЛАЩАНЕ 

Дългият срок на изплащане до 10 години или 120 месеца от датата на договора, ни дава възможност за повече гъвкавост, както и опцията да оптимизираме месечния си бюджет с равни вноски, така че той да не бъде утежнен. Освен това, можем да получим и финансиране с допълнителна сума, която да използваме за всички други разходи, свързани с регистрацията на автомобила, сключването на застраховка, ремонт и поддръжка.

Сега можем да се възползваме от атрактивните условия на Пощенска банка до 31 октомври 2021 г., както и от овърдрафт без лихва за цяла година, при покупка на онзи така мечтан модел. Нещо повече – заявяване на желанието ни за финансиране се случва изцяло дистанционно – през сайта на банката.

Електромобилността е тема, набираща скорост и която все повече бива разглеждана и насърчавана като по-екологичната опция за транспорт.  

На предстоящата конференция на 29 септември 2021 г. (сряда) на Hellenic Business Council България в партньорство с Германо-Българската индустриално-търговска камара в страната, темата ще бъде обсъдена от експерти в областта, както и ще бъдат изведени ползите при кредитирането на този тип решения от представители на Пощенска банка.

Повече информация за новия продукт „ЕКО авто кредит“ можем да открием в широката клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на www.postbank.bg.