IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo се отнася с грижа към истински важните неща

Вземете Volvo XC90 с бонус оборудване до 30 000 лeва

Volvo е бранд, който поставя на първо място безопасността. Не само на водача и неговите спътници, но и на всички участници в пътното движение. Volvo се грижи и за въздуха, който дишаме – цялата гама е вече електрифицирана стандартно, а до 2025 половината от автомобилите, които компанията продава ще бъдат електрически, а останалите – хибриди. Това е сериозна и амбициозна заявка и демонстрира, че Volvo е марка, която се грижи за хората.
 
   
Volvo XC90 PR
  
   
Всеки един от моделите на Volvo е създаден, за да направи пътуванията по-безопасни, a водачът и пътниците да могат да се насладят на важните неща от живота в пълен комфорт. На челно място в това застава XC гамата на шведския премиум бранд, чиито модели са най-предпочитаните не само у нас, но и в световен мащаб.

Флагманът, Volvo XC90, e визуално поразителен, седемместен SUV с премиум качество и най-богатия стандартен пакет за безопасност в индустрията. Революционната система за активна безопасност City Safety с предупреждение за сблъсък и автоматично спиране, Системата, предотвратяваща напускане на пътното платно, Системата против преобъщане, Системата за защита при страничен, при камшичен удар, Системата BLIS, покриваща мъртвата точка на видимост и т.н са само малка част от богатото Volvo снаряжение за предпазване на човешкия живот. Защото това е марка, която се грижи за хората.
Интериорът на XC90 е луксозен и уютен. Всичко в него е подчинено на благополучието на пътуващите – авангардни, но лесни за използване технологии, висококачествени противоалергични материали, щедро пространство, места за съхранение, седемзвезден комфорт и запомнящо се звуково преживяване от премиум аудио системата Bowers and Wilkins с 9“ екран и вграден събуфер. А редицата стандартни асистиращи системи като Адаптивен автопилот и новото поколение Pilot assist, Ассистент за спазване на пътната лента, Система за разпознаване на пътните знаци, както и системата DAC, която предупреждава водача, че има нужда от почивка отново затвърждават заслужената репутация на Volvo, че това е марка, която се грижи за хората.

Двигателите на скандинавския SUV са мощни и технологични, но щадящи Планетата. Върхът в моторната гамата е plug-in хибрид версията T8 Recharge, който гарантира спиращо дъха изживяване зад волана със своите 390 к.с. мощност и 640 Нм въртящ момент, но при минимален разход на гориво и C02 емисии, както и с до 40 км електрически пробег.

Някой беше казал, че е Интелигентно удоволствие да караш Volvo. Проверете още сега това твърдение и поискайте своята юбилейна оферта за XC90 с бонус до 30 000 лева.

Празнуваме 30 години Мото - Пфое и подаръците са от нас!

www.volvocars.bg