IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Car Design даде още 72 к.с. на Audi S3

Black Performance Edition е версията на MR Car Design на най-новия „горещ” хечбек Audi S3.

Car Design даде още 72 к.с. на Audi S3
Промените са и по двигателя и в стила. Немските тунери са доработили двулитровия турбодвигател на S3, като стандартната мощност от 265 е повишена до 337 к.с., а максималният въртящ момент е достигнал 450Nm. 



Това е постигнато чрез Stage III kit, който включва наред с много други неща и нов софтуеър за електронния модул контролиращ двигателя, спортна изпускателна система, нови каталитични конвертори и по-голям интеркулър. 



Експертите от MR Car Design все още не съобщават официалните данни за динамиката на автомобила, но тя очевидно ще бъде доста по-добра от постигнатите 5.7 секунди на стандартния модел с мощност от 265 к.с. Доработеният S3 има лети джанти с размер 19 цола и гуми Dunlop Sportmaxx с размер 235/35 ZR19. 



Като допълнение може да се поръча подобрена спирачна система от StopTech и регулируеми амортисьори от KW Automotive. Агресивния вид на автомобила се подсилва от матово черния цвят от немската фирма Cover EFX. 

 
0 от 500
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    андон м. ( преди 14 години )
    Най-добрият им дизайнер ги обвини,че VW-груп и Audi управляват с комунистически методи и се изнесе при KIA.След него цял един екип напусна Audi.
  • #19
    1 rate up comment 0 rate down comment
    T.Todorov ( преди 14 години )
    Селянчето от Казанлък само се издаде.Нямаш акъл и на малко дете,чужди имена,чужди градове,...ами селска поста!
  • #18
    1 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 14 години )
    Тва поколение на А3 е толкова безличен модел...дори с тунинг не можеш като го погледнеш да си кажеш 'ухаа'. *** за зеле не става от тия авдита
  • #17
    1 rate up comment 0 rate down comment
    mkvr32 ( преди 14 години )
    Ако някои ме пита бих заменил р-ката за това без дори да се замислям пък вие си го плуите колкото щете.
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    класика ( преди 14 години )
    Ама и аз за това говоря,пък за външниявид и на мен пък хич не ми се говори!
  • #15
    1 rate up comment 0 rate down comment
    GRAWE DIGGER ( преди 14 години )
    Добър вечер-бях на дълга смяна.Нещо пропуснах ли?Я да видим...В сервиза никой не ги обича тези автомобили-А3!Омагъосват ни от рекламации!Ужким е Голф,пък нещо се скапват...Не ми се говори за тях,пък и затова не се продават много,карат ги върли фенове,ама лошо няма-да ги взимат и тях,че да има заплата!
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    NIKI ( преди 14 години )
    Миризливото пак ли се прави на много хора ха ха ха.
  • #13
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Миризма няма нужда да се правиш на различни хора ,50-те кила *** в килотите ти те издават ,както и ятото мухи около теб. Миризма няма нужда да ни убеждаваш ,колко по добра кола е Хюндай от Ауди , едва ли ще излъжеш някой. И миризма няма нужда да се срамуваш от себе си пиши с едно и също име. Разбирам ,че ти се иска БМВ ама си с Хюндай ,така че тихо. И миризма по голямо село от Айтос няма така ,че не се прави на градски, докато ти капе сланината с праз от устата.
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Raul ( преди 14 години )
    същия *** и Triforce са един и същи.Уж умал нова тойота селянчето,но видиш ли,нещо "не бил доволен" и сега вече поглеждал към немските коли втора ръка,каква далавера били.Измъдрил върховната тъпотия,че 3-годишните коли били по-качествени от новите!
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    от С.Б.до Анонимен ( преди 14 години )
    Браво,свърших добро делопровокирах да мисли духовно и умник от село!Това е!!!Литературата побеждава Щом празната тиква взе да разсъждава!И макар,че кървава пот те избибраво Анонимен да мислиш се напъна ти!Явно,че ако те питам-това не е ли СЕАТте обзема непреодолим стихотворен гладЗа ДОБРО те питам:СЕАТ ли е колата!!!А ти творчески си напрегни главата!