IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ABT AS5 - тунинг за Audi A5 Sportback

Тунинг компанията ABT подхвана и версията Sportback на Audi A5.

ABT AS5 - тунинг за Audi A5 Sportback
След като показаха брутална доработка на купето на Audi A5/S5, Christian Abt и екипът му се заеха и с 5-вратата версия на немското возило.

Външната доработка обхваща почти всички детайли на A5 Sportback. Нови са предната броня, калниците, праговете и задната броня, в която са интегрирани четирите тръби на новата изпускателна система.

От ABT са предвидили и богат набор колела. Те могат да бъдат оцветени във всякакви цветове, а размерите са 18, 19 или 20 инча. Окачването е ново, по-спортно и е дело на ABT.

Работата под капака е обхванала бензиновия 2.0 TFSI двигател и дизеловия му колега 3.0 TDI.

Бензиновата версия е увеличила мощността си от 180 к.с. на 275 к.с., а максималният въртящ момент е достигнал 320 Нм.

При дизеловия вариант се предлагат две доработки - ABT Power и ABT Power S. Първата доставя 282 к.с. и 560 Нм. При втората числата нарастват до 310 к.с. и 610 Нм.

Все още няма информация за динамичните показатели на доработените от ABT модификации.
0 от 500
  • #24
    1 rate up comment 0 rate down comment
    PVP ( преди 14 години )
    Ей, хора голяма простотия ви мъчи. Колата е уникално красива, мощна и луксозна.Как може изобщо да я сравнявате с Insignia-та. Тук говорим за различен ценови клас, разбира се, че Ауди-то е 100 пъти по-добро във всички параметри. Някой може и да се впечатлява от претрупания с копчета интериор на Insignia, но този на Ауди-то е много по-красив, направен от по-качествени материали, по-функционален и по-лесен за управление. Да не споменавам разликите в двигатели, трансмисии, управление и т.н !
  • #23
    1 rate up comment 0 rate down comment
    АВДИ ( преди 14 години )
    От километри се вижда АГРАРА в теб!!
  • #22
    1 rate up comment 0 rate down comment
    АВДИ ( преди 14 години )
    Селянче ,марш от форума!Там на село с атрата комби и за сено и още нещо...........!!!!!!
  • #21
    1 rate up comment 0 rate down comment
    astra rules ( преди 14 години )
    И по мотори и по динамика,няма такава мания като Инсигнията!И цената е супер!Не сравнявай несрваними неща.Опела е класа и лукс,за сметка на ниското качество на Ауди,още повече произвеждани под шапката на най-селската фирма на света,Фолксваген.Голям *** си с тези ауидита.
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    бррррррр ( преди 14 години )
    Е по кво е утрепала А4? и А5? По мотори? ха ха, може би по динамика? ха ха. Икономия? ха ха ,единственото ,по което Инсигния бие А5 е цената струва 3 пъти по евтино.
  • #19
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Waio ( преди 14 години )
    Мисля че Ауди-то е перфектно,само незнам защо им трябваше да му слагат още врати.Преди с 3 си беше идеално.Скоро може да се превърне и в конкурент на пътнически автобуси,само още един,два реда седалки отзад му трябват.
  • #18
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    кви опели, бе?! в цялата си история имат един-единствен як мотор и той е английски. за купета да не говорим! и *** не ги искат, че не им ги изкупуват на вторични суровини, щото то желязо не останало.....
  • #17
    1 rate up comment 0 rate down comment
    GRAWE DIGGER ( преди 14 години )
    Добре,че закупиха"Бугати"за да имат правата върху предната решетка и си я ле-пнаха одтпред.Хубаво е така,признавам си-СПЕЧЕЛИХА от тотото!Но пък иначе неги различавам-всички модели са едни и същи-може би използват един и същ заденкапак,или пък само един човек ги чертаеза икономия!И защо AUDI не змислят ди-зайн,ами слагат за предни фарове-там очи ли,вежди ли имитират!Изчерпаха лисе...
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    astra rules ( преди 14 години )
    Инсигнията утрепва по всичко А4 и този грозен хипопотам А5.Опел са толкоа напред,че самото споменаваме на аграрната фирма Ауди предизвиква съчувствие.
  • #15
    1 rate up comment 0 rate down comment
    quattro ( преди 14 години )
    Абе хора вие нормални ли сте Тръгна ли дами сравняват АУДИ с ОПЕЛТо все едно да сравняваме техническия напредък на Япония и БългарияЧе то е от ясно по ясно кой е по-добрия в браншаКажете ми през последните години един свестен модел на ОпелМудната Астра която става само за пенсионери а те за полицейски коли ги направихаИли пък големия куфар ОмегатаИли пък може би ВектратаДа не споменаваме и как ръждата и разказва играта на Опела за отрицателно време а от Ауди са решили този проблем