fallback

S-Class от Brabus постига 338 км/час

Във Франкфурт ще видим версията на Brabus SV12 R на Mercedes S-class.

Това е автомобил който ще има максимална скорост от 338 км/час. Колата е с двигател би-турбо V12, който има увеличен работен обем от 5.5 на 6.3 литра и е с изцяло нов колянов вал и преработени бутала. Двете турбини също са нови и с по-голям размер. Пренастроен е електронният модул за управление (ECU) на двигателя на автомобила, както и изпускателната система, която е изцяло обновена и изработена от неръждаема стомана. Това е позволило мощността на автомобила да достигне 740 к.с., а максималният въртящ момент е ограничен електронно до 1098 Nm. Mercedes-Benz S V12 R може да ускори от място до 100 км/час за 4 секунди, от място до 200 км/час за 11.9 секунди и има електронно ограничена максимална скорост от 338 км/час. Автомобилът е с обновена спирачна система, която да отговаря на новите му възможности. Спирачните дискове са перфорирани с размер 380х38 мм отпред и 355х28 мм отзад. От Brabus са „пипнали” и външния вид на S-Клас, като са добавили агресивен преден спойлер, а отзад са монтирали нов спойлер на капака на багажника и са променили задната броня. Все още от Brabus не са съобщили цена за своето произведение. 
Тагове:
fallback
  • #19
    гддф ( преди 14 години )
    Mercedes-Benz S V12 R може да ускори от място до 100 км/час за 4 секунди, от място до 200 км/час за 11.9 секунди и има електронно ограничена максимална скорост от 338 км/час. Моля напишете динамичните характеристики на кошницата М5, всравнение е това тук....Аман от недорастъци...
  • #18
    сл ( преди 14 години )
    М5 моите уважения-е добър автомобил, но нека бъдем обективни.....Това тук е МНООООГО по-добро...И преди да пишете тъпотии....помислете малко
  • #17
    Brabus fan ( преди 14 години )
    Изумявам се,че някой е смятал Ауди за сериозен производител?!Те ако не правят дъмпинг на Мерцедес и една кола няма да продадат.Бюджетни ***,еднодневки!
  • #16
    sl ( преди 14 години )
    Анонимен, осъзнай се и недей да дрънкаш откровенни глупости...Ти за класове автомобили да си чувал???Написал си нещо от рода на израза"дървено желязо". Все едно да ми напишеш, че М5 е нищо, защото Ф430 на ферари е по-добро.А относно това, кой в България ще си го купи, мога дас ти кажа, че е пълно с дебели кратуни и много пари...Със здраве..
  • #15
    Анонимен ( преди 14 години )
    АУДИ Р8 и БМВ М-серия ще го правят на салата този шлеп!Ако ще и 1500 коня да е както писа някой...може да върви само направо!!!Евала на мерцедес за колата но..е за магистрали,там няма равна:)
  • #14
    laverda ( преди 14 години )
    я се опитаи да отидеш до морето с R8 и след това с тоя мерцедес да видиме дали ще има база за сравнение не бъркаите класовете автомобили
  • #13
    Rolls ( преди 14 години )
    Когато стаа дума за истиснски автомобили,не споменавайте Ауди,защото е смешно и пошло.Ауди са несмските ЗАЗ-ове,карайте си ги,никой не ви завижда!
  • #12
    Анонимен ( преди 14 години )
    Ми няма нищо общо действително, ама комплексирани фенчета на Мерцедес нещо се пообъркаха в радоста си ,че виждат камион с много коне, който освен големия разход едва ли би впечатлил с друго. Конкретно сравнен с R8 може да го бие само в място за багаж,килограми и троен разход. Типично недоразумение. Сигурен съм ,че в България никой няма да си поръча този пакет. Който иска спорт си купува спортна кола. Това недоразумение обаче със сигурност няма да вземе и първия завой с пълна газ. Кьор фишек.
  • #11
    SMOKY ( преди 14 години )
    vsi4ko,ama vsi4ko v BRABUS e perfektno,no za6to e tazi sueta po bezumnite visoki skorosti? 250km. sa6to e seriozna skorost.......tova ve4e e ludnitsa...............a?AUDI r8 kakvo ob6to ima tuk????------vijdam samo MERCEDES BRABUS.......ni6to drugo.
  • #10
    Brabus ( преди 14 години )
    Точно в Анадола са клентите на немските москвичи-Ауди ако не си разбрал!Колко трябва да е изпаднал човек да седне въа VAG-варел,баси!Ама за селско-пернишката прослойкка това е марката.Скоро никой няма да си я спомня
fallback
Последни