fallback

S-Class от Brabus постига 338 км/час

Във Франкфурт ще видим версията на Brabus SV12 R на Mercedes S-class.

Това е автомобил който ще има максимална скорост от 338 км/час. Колата е с двигател би-турбо V12, който има увеличен работен обем от 5.5 на 6.3 литра и е с изцяло нов колянов вал и преработени бутала. Двете турбини също са нови и с по-голям размер. Пренастроен е електронният модул за управление (ECU) на двигателя на автомобила, както и изпускателната система, която е изцяло обновена и изработена от неръждаема стомана. Това е позволило мощността на автомобила да достигне 740 к.с., а максималният въртящ момент е ограничен електронно до 1098 Nm. Mercedes-Benz S V12 R може да ускори от място до 100 км/час за 4 секунди, от място до 200 км/час за 11.9 секунди и има електронно ограничена максимална скорост от 338 км/час. Автомобилът е с обновена спирачна система, която да отговаря на новите му възможности. Спирачните дискове са перфорирани с размер 380х38 мм отпред и 355х28 мм отзад. От Brabus са „пипнали” и външния вид на S-Клас, като са добавили агресивен преден спойлер, а отзад са монтирали нов спойлер на капака на багажника и са променили задната броня. Все още от Brabus не са съобщили цена за своето произведение. 
Тагове:
fallback
  • #29
    NIKI ( преди 14 години )
    Само не знам защо пишеш с моя ник? Измисли си твой, или си някой от драскачите по доло и се правиш на много хора май? Баси *** тука .
  • #28
    Niki ( преди 14 години )
    Tova e kola bez kosuri i tova go znae vsqko hlape - kola opredeliashta nivoto na drugite sled sebe si, koito ne e suglasen e pristrasten i ne razbira ot avtomobili :)
  • #27
    ............ ( преди 14 години )
    Кво дърпане ве не ти говоря за Драг. А за обиколка на пистата. Стиг излезе от Мерцедеса и каза: Това нещо е неуправляемо! ФАКТ! Каза ,че не може да завива-ФАКТ. М3 направи мнооого по-бърза обиколка от Мерцедеса-ФАКТ. А щом пилот не може да го управлява ,смятай простосмъртните как ще гризат клони с тая кола. Да ти са и в конете като не става за спортно каране
  • #26
    Анонимен ( преди 14 години )
    голям смях,как ще сравнявате Ауди и Мерцедес,разликата в класите е убийствена,все едно ЗАЗ и Ролс Ройс,баси невежеството
  • #25
    GastonFeb ( преди 14 години )
    Ха ха от Кога Brabus са производители? Че си *** като гайда ясно ама "народната" марка Ауди нещо май не е много народна в цените? Сега се върни обратно в новините и чети кво се случва с Мерцедес и продажбите. И виж на Ауди. Освен това не виждам кво повтаряш като *** Ауди,Ауди... Темата не е за Ауди. Явно много те е яд ,че се налагат на пазара и придърпаха клиентите на Мерцедес. Обясни кво те е яд толкова? Или някой с Ауди *** *** и те е яд .
  • #24
    до ..... ( преди 14 години )
    ти май не си гледал добре като се дарпаха бавареца на зад остана , пусни си пак клипчето и замалчи
  • #23
    ........ ( преди 14 години )
    Кви секунди бе нали ги видяхме ускоренията на C-63AMG много коне ,много мощ ,много ускорение и като го изпънаха с М3 и направо БМВ-то разплака ГОЛЕМИТЕ КОНЕ И УСКОРЕНИЯ. СТИГ в Топ Гиар каза за C63AMG това нещо е неуправляемо! То не може да излезе от завоя. За разлика от Бавареца ,който направо се подигра с AMG-то. И тоя камион освен да вдига пушилка и да върти гуми ,за друго няма да става.
  • #22
    Brabus ( преди 14 години )
    Престанете да спамите с това Ауди!Не разбрахте ли,че никой не го интересуват производните на бедняшката(народна) марка фолк-трошка!Направете си един пренишки голфаджийски форум и не пречете на истинските производители!Ейййй,селяни...
  • #21
    Анонимен ( преди 14 години )
    Brabus, лайненце мамино, кога ми е много интересни Ти ще можеш да си позволиш да си купиш сравнително нов Мерц? А в Перник карат точно толкове вагени колкото и на всякъде другаде, но има такива комплексари като теб, които чули нещо недочули и говорят тъпотии. От Перник съм, не карам ваген, но ако ми кажеш нещо такова лично или пък на който и да е перничанин ше ти се **е мамката проста. П.ССъгласно новият закон, с който се дефинира Дискриминацията, много лесно може някой перничанин да те осъди
  • #20
    Анонимен ( преди 14 години )
    Човече първо чети коментарите и тогава коментирай. Не аз намеси R8 . Естествено ,че нямат нищо общо и са в различен клас. Просто по-долу обяснява някакъв *** с инициали Brabus ,че тая Ес-класа щяла да се подиграва едва ли не на R8. Явно той не познава класовете. И за тва му обясних ,че тая Ес-класа на първия завой с пълна газ и шофьора ще е прегърнал някое крайпътно дърво. Това е кола за Аутобани а ние тука и магистрала нямаме.
fallback
Последни