IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Gemballa придаде спортен вид на Panamera

Немските тунери от Gemballa представиха своя версия на Porsche Panamera, която са нарекли Mistrale.

Gemballa придаде спортен вид на Panamera
Mistrale е името на студен северозападен вятър, който се появява в южна Франция. Немските тунери от Gemballa са специализирани в доработките на модели на Porsche. 


Промените направени при новия модел Panamera се виждат веднага. Изцяло нова предна броня с интегриран карбонов спойлер тип „устна”. Отворите за въздух, (включително и на предния капак) са станали доста по-големи, а това най-вероятно говори и за значителни промени в мощността. 



За съжаление от Gemballa все още не казват нищо конкретно за техническите доработки на Panamera. Най-вероятно има промени и в изпускателната система и спирачките. В задната част на Panamera са направени промени, които й дават нещо от стила на 911. 



В задния дифузьор са интегрирани четирите накрайници на спортния ауспух, като променят вида на задната броня. В задната част са добавени и нови отвори за въздух. Джантите са с размер 22 цола. 


0 от 500