IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стилна доработка на Mercedes E-Клас от Carlsson

Един от тунинг проектите, които имаха премиера през отминалата седмица на изложението Tuning World Bodensee в Германия, е на Mercedes-Benz E-Class от Carlsson.

Стилна доработка на Mercedes E-Клас от Carlsson
Освен цялостния аеродинамичен body kit, немските тунери са променили и интериора, окачването и двигателите на новия седан Mercedes E-Class.  

Carlsson предлага промени в двигателите на три от моделите на E-Class. При  дизеловия агрегат на E250 CDI BlueEFFICIENCY са добавени нови 40 коня и сега мощността достига 244 к.с. При E 350CDI BlueEFFICIENCY повишението на мощността е с 46 к.с. и тя достига 277 к.с. При бензиновия V8 с обем 5.5 литра монтиран на E500 е добавен нов компресор CM50K, заедно с нова изпускателна система, нов катализатор и нови ауспухови гърнета от неръждаема стомана. Това е повишило мощността на модела с 55 коня до 443 к.с.

За да подобрят поведението на пътя, от Carlsson са разработили системата на окачване C-Tronic, която позволява на водача да намали пътния просвет с 43 мм, като регулирането на височината на автомобила над пътя може да става автоматично в зависимост от пътните условия.
Променената мощност и окачване се допълват от цялостен body kit, който изглежда доста стилен. Добавена е нова предна престилка с вертикално разположени дневни LED светлини, променена е долната решетка с мрежа от неръждаема стомана, появили са се нови прагове, а задната престилка е с интегриран дифузьор с четири накрайника от неръждаема стомана на ауспуха. На калниците са се появили нови отвори за въздух, а в задната част има нов спойлер.
Carlsson предлага и доста нови модели лети джанти в различни размери. В интериора има алуминиеви педали, а логото на Carlsson се вижда на редица места.
0 от 500