IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lorinser доработи новия Е-Клас на Mercedes

Lorinser публикува някои данни за своята доработка на най-новия Mercedes E-Class.

Lorinser доработи новия Е-Клас на Mercedes
Поавиха се и първите снимки на W212 Mercedes, версия на Lorinser.

Първото впечатление е от радиаторната решетка, която напомня с нещо тази при  C-Class Sport и променя значително предната част на новия  E-Class. Предният спойлер е по-агресивен и има по-големи отвори за въздух. Различни са и праговете и по-издутите калници. Джантите са Lorinser RS 9 от лека сплав.

В задната част виждаме спойлер на покрива и дифузьор на задната броня с четири накрайници на ауспуха. Най-силната версия Lorinser E 500 ще предлага доста впечатляваща динамика, благодарение на нова изпускателна система и ново електронно управление на двигателя. Мощността е повишена до 435 к.с. от стандартните 388 коня. Максималният въртящ момент е 570 Nm  (при стандартния модел 530). Lorinser обявява максимална скорост от 280 км/час.

Тунерите планират да доработят и дизеловите версии на E Class. Освен повишената мощност от  Lorinser са подобрили окачването, като колата е доближена до пътя.
Lorinser W212 E-Class в различните си версии ще бъде на пазара още в края на този месец.

 
0 от 500
  • #43
    0 rate up comment 0 rate down comment
    За Станко :))))))))) ( преди 14 години )
    В момента Станко не е нищо друго освен едно комплексирано и бедно ***. Имам "честта" да го познавам!Той следва еврейските закони. Например:1. Разделяй и владей!2. Буди расизъм и ненавист!3. Изливай си злобата и комплексите!4. "Помагай" на "ближния" си и после го изнудвай!5. Убивай.6. Лъжи и ***.7. Кради.8. Налагай еврейското слово.9. Унижавай жена си.10. Унижавай ближния си; и т.н.С 1 дума: той е програмиран, но не го използват, защото в него липсват много качества, а и е мързелив.
  • #42
    0 rate up comment 0 rate down comment
    БС Дилър ( преди 15 години )
    днес беше официалното представяне на модела тук, затова оня, дето правеше статистики колко броя били продадени, да провери пак след 2 месеца...а другите - ами вие НАЖИВО видяхте ли я - пак питам.... ама НАЖИВО, не в нет-а...а ПОКАРАХТЕ ЛИ Я? що си мисля, че и двете са 'не' ..направете го, и след това сравнявайте с китайци, корейци и т.н. ....пълен смях
  • #41
    0 rate up comment 0 rate down comment
    nationalidiot ( преди 15 години )
    Някои може да са ме разбрали погрешно. Голям фен съм на Мерцедес, обаче тези фарове на E-класа седан не и отиват, повече подхождат на купето. Иначе всичко друго е просто невероятно. Дизайнерът показваше няколко варианта на фаровете, но незнайно защо е избрал тези грозните. Имаше толкова по-хубави, направо ме е яд, честно!
  • #40
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ge2star ( преди 15 години )
    ей рено фен, *** *** много ме изнервяш - знаеш ли колко ни е*е за тъпия ти меган ???? стига *** във всяка новина омръзна ми да ти чета за тъпия меган 1.4е 2001 !!!
  • #39
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Renault fan ( преди 15 години )
    Renault Megan RULS!!!Това е ще го накъсам с моя Меган 1.4е 2001.Много ще плачите!
  • #38
    0 rate up comment 0 rate down comment
    aide na6te ( преди 15 години )
    SAMO MERCEDES OLE OLE!
  • #37
    0 rate up comment 0 rate down comment
    expert ( преди 15 години )
    Извивката на задния калник е копие едно към едно от Hyundai Equus и Hyundai Genesis,които са в продажба от преди Е-класата в USA.Едни хубаво нещо има в дизайна,и то е копирано от корейците.
  • #36
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ML0.63AMG ( преди 15 години )
    к'во ще гледаш,бе ***!
  • #35
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Най-бързия ML63 AMG ( преди 15 години )
    Поживьом увидим.
  • #34
    0 rate up comment 0 rate down comment
    rado ( преди 15 години )
    Тук го обърнаха на провинциално-селска сбирка на най-долните битници.