IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus показва своя версия на Mercedes-Benz GLK

Brabus показва в Женева компактния SUV модел Mercedes-Benz GLK с огромен V8 двигател от луксозния S 500.

Brabus показва своя версия на Mercedes-Benz GLK
В Женева от Brabus обясняват как са успели да монтират при GLK V8 шестлитровия двигател на S500. Резултатът е впечатляващ. 


Максималната мощност е 462 к.с., а максималният въртящ момент 615Nm. От Brabus са променили двигателя, като са монтирали нов разпределителен вал. Постигнат е по-голям калибър на цилиндрите и повишен обем на горивната камера. Чрез собствени клапани на  Brabus е постигната компресия  11.0:1. 


Това позволява да се постигне ускорение от място до 100 км/час от 4.9 секунди, а максималната скорост на GLK V8 е 275 км/час. Скоростната кутия е със седем предавки, подменена е и цялата изпускателна система, нови са и спирачките. Окачването е изцяло на Brabus, като колата е приближена до пътя с 30 мм. 


Промени има и в интериора, салонът е кожен, забелязват се различни елегантни допълнения. Цената на Brabus Mercedes-Benz GLK V8 е 198 200 евро.
0 от 500