IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mansory подготви нова версия на Bugatti Veyron

Linea Vincero е наречен проектът реализиран от Mansory на базата на Bugatti Veyron 16.4.

Mansory подготви нова версия на Bugatti Veyron
Премиерата на този автомобил ще бъде през март на автомобилния салон в Женева. Mansory предлага силно олекотена версия с нов аеродинамичен пакет. 


Колата е изработена с максимално използване на карбон и фибростъкло. Поведението на пътя е съвършено заедно с външния вид на този вариант на Bugatti Veyron. Предната част е придобила по-силно излъчване. Във фаровете се е появила нова LED секция подчертаваща новите линии. 


Елегантният дизайн се допълва от нови прагове, нов преден сплитер е добавен на капака на двигателя. Охлаждането на двигателя е оптимизирано чрез нови по-големи отвори за въздух, които в същото време допълват елегантния вид на колата. 


В Mansory са успели да повишат още повече мощността на Linea Vincero, която достига 1109 к.с. Максималният въртящ момент е 1310 Nm. Джантите са дело на Mansory, като придават изключително елегантен вид на Vincero. 


В интериора се вижда комбинация от лукс и скъпи материали, приглушено осветление и контрастиращи комбинации от цветове. 

0 от 500