IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M5 Hurricane RS – 367.4 км/час

Новият BMW M5 Hurricane RS подготвен от G-Power е най-бързият серийно произвеждан седан на света.

BMW M5 Hurricane RS – 367.4 км/час
Автомобилът счупи дългогодишния рекорд за скорост на BRABUS Mercedes-Benz CLS Rocket. 


Постигнатият нов рекорд от G-Power M5 Hurricane RS е с двигател предлагащ мощност от 750 к.с. Седанът на BMW е постигнал скорост от 367. 4 км/час на пистата Папебург в Германия. Това е със 7.4 км/час по-бързо от стандартния M5 Hurricane с мощност 730 к.с., който по-рано тази година постигна максимална скорост от 360 км/час. 


Версията RS на G-Power е с два модернизирани компресора от ASA с повишен капацитет. Интересно е, че тунерите от G-Power не са свършили плановете си за M5 Hurricane, защото считат, че системата Bi-Kompressor все още не е достигнала пределните си възможности. 


Според шефът на G-Power Кристиан Штьобер (Christian Stöber), двигателят V10 в скоро време ще постигне още по-добра динамика. 

0 от 500
  • #31
    1 rate up comment 0 rate down comment
    hmm ( преди 15 години )
    tova e istinata bmw hm pyk tazi mashina 750 konq s takava brutalna ne mi trqbva daje i jena predpochitam bmw-to da shibam axax
  • #30
    3 rate up comment 0 rate down comment
    ЛудиЯ ФеН ( преди 15 години )
    Незнам защо се води спор за нещо което е очевидно "Най-бърз седан"още когато излезе М5 го сравниха с Мерцедес Cls55 AMG oще тогва мерцедеса падаше нормално е това карбоново чудовище с 750кс. да е по-бързо от BRABUS ROCKET който е 730кс. тука не става дума за икономичност на колите който иска икономична кола да гледа и коментира сръвнение на Пежо и Опел ... Все пак BMW е по спортен седан от Mерцедес дори фабричните версии излизат с по стегнато окачване от мерцедесите ...а за Ауди никокога няма да направят истински спортен автомобил изцяло самостоятелен дори R8 e на база и шаси на Ламборджини Галиардо ...
  • #29
    1 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Ти пиян ли си,*** ли си,болен ли си? Верно че идва нова година,ама днеска е работен ден все пак. Кво значи "най-бърз седан. Ала-бала." ? Ми дай на бърз е явно щом пишат. Ти по бърз ли знаеш? И не пиши глупости,средния разход на нормалния М5 не е 18,а 14.8,има разлика.На Е-клас АМГ е 14.3. Което е почти същото,ако гледаме каталожни данни. Така че замълчи,хората като тебе не заслужават да дишат на тая земя,само простотия сеят!
  • #28
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Alex ( преди 15 години )
    Аз лично по ми харесва Brabus Rocket. По-добър външен вид, по-добра аеродинамика а освен това има 12 цилиндъра.
  • #27
    1 rate up comment 3 rate down comment
    trex ( преди 15 години )
    Егати и измислената кола. Най-бърз седан. Ала-бала. Като се има предвид, че нормалното м5 харчи средно 18 на 100, това сигурно лети към 30-ка. Ха-ха-ха. Номер едно в най-лакомите коли.
  • #26
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Явно някой добре е запознат със "селото" и добре обрисува подобни картини
  • #25
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    хи хи хи WickedSixD какво да ти кажа ти си знайш че си най тъпия тук тъй ,че е забавно да гледаш каруцарите като теб как коментират коли. Ти такава кола освен на снимки, на живо никога няма да видиш, никога няма да се качиш и никога няма дори да доближиш. В Ауди RS6 също това е кола която и цял живот да ореш пак няма да събереш пари за нея! Така ,че тая твоя детцка необуздана страст към нещо ,което никога няма да имаш, никога няма да докоснеш е просто смешна.. Ти или си някое селско пъпчиво тинейджърче или си 10 годишно хлапе от тия дето като видят БМВ и ходят да гледат до колко е разграфен километраже и "колко вдига" ама баща ти в къщи освен магаре и каруца друго няма.. Така ,че сектанти ,мектанти хората си карат Аудитата и БМВ-тата а ти пълни форумите с безмислиците си и язди магарето..
  • #24
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Тъпотийте ги ръсиш обикновено ти и останалата част от твоята групичка по известна като "сектата" ))
  • #23
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Кво ще направят,ще вземат приза за най-бързото комби ли ? хаха
  • #22
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    WickedSixD стига си ръсел тъпотии бе ***! Изчакай малко тепърва тунерите ще донапилят RS6 .. М5 е на пазара от 2005г. а RS6 от 2008г. Така ,че има време да започнат и работа по нея. Това М-5 е впечатляващо и нищо лошо не може да се каже но почакай да видиш какво ще направят тунерите с Мерцедесите AMG и Аудитата RS..