IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ASI са направили TETSU GTR от Bentley GT

Наближава традиционният автомобилен салон за тунингови автомобили и автомобилни аксесоари SEMA.

ASI са направили TETSU GTR от Bentley GT
Това личи и по зачестилите представяния на нови тунингови модели на световноизвестните ателиета. Японската фирма ASI често предизвиква раздвижване в средите на туниг феновете и експертите, особено когато става въпрос за доработка на британски марки. 


На SEMA 2008 японските тунери ще се представят с Bentley Continental GT и GTC. От стандартното купе Continental GT японците са направили уникален автомобил, който са нарекли TETSU GTR. 


При него се запазва правилото, доработките на ASI да предизвикват или възхищение или пълно отхвърляне. Можем да предполагаме, че във Великобритания, а и като цяло в Европа ще преобладават тези, които не одобряват фриволното боравене на японците с британските традиции. 


Да коментираме как изглежда бившето Bentley е излишно, защото в такива случаи всеки сам решава дали му харесва или не. И ако външният вид остава противоречив, а интериора прекалено екстравагантен, то двигателят без съмнение ще бъде приет с адмирации от всички. 


Японците са преработили стандартния 12 цилиндров двигател на Bentley с обем 6.0 литра, като са увеличили мощността от впечатляващите 560 kоня (412 kW) на фантастичните 800 к.с. (589 kW). Това е станало със всички възможни начини – промени в настройките на ECU, нова по-голяма турбина, нова изпускателна система и др. 


Естествено след това масирано вдигане на мощността промени са претърпели и спирачката и окачването. 





0 от 500