IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

От Luma Design се заеха с BMW X6

Известното тунингово ателие Lumma Design, специализирано в доработка на екстремни автомобили, отново привлича вниманието.

От Luma Design се заеха с BMW X6
След като преди време представи уникалния CLS 500 RS създаден на базата на BMW M5, сега тунерите от Luma Design подготвят CLR X650 създаден на базата на BMW X6. 


Нека припомним, че CLS 500 RS (автомобилът в оранжево) предизвика огромен интерес след появата си. От Luma добавиха 53 к.с. към стандартния петлитров двигател V10 на BMW M5. Така мощността му достигна 560 к.с. От Luma премахнаха електронното ограничение на скоростта и CLS 500 RS постигна максимална скорост от 327 км/час. 


Всичко това ни кара да очакваме нещо изключително от бъдещия CLR X650. Моделът ще има премиера на автомобилния салон в Париж през октомври. 

Не се знаят много подробности за него, като от немската фирма засега са показали единствено този компютърен образ в зелено. 


От него може да се съди, че експертите на Luma Design ще променят броните на CLR X650 и колата ще има черни джанти с размер поне 20 цола. Ясно е, че мощността на доработката ще бъде доста по-висока от тази на стандартния Х6, но за да разберем до какви стойности ще стигне трябва да почакаме още няколко месеца.  
0 от 500