fallback

Скоро ще видим спортното купе на Toyota

На предстоящият автомобилен салон в Токио този месец, Toyota ще покаже своята версия на спортното купе със задно предаване, което разработи съвместно със Subaru.

Очаква се още тази седмица да видим първите официални снимки на модела. Източник от Toyota е заявил пред изданието Carscoop, че новото спортно купе е взело доста от стила на концепцията  FT-HS hybrid (на снимките), показана още преди две години на автомобилния салон в Детройт. Докато концепцията FT-HS е с хибридно задвижване, то новото спортно купе на „Toyobaru” ще бъде с монтиран отпред двулитров boxer от Subaru и задно предаване. Скоростната кутия е механична с шест степени. Спортното купе разработено от двете фирми ще има различен дизайн за всяка от марките, но обща механика, като от Subaru ще дойде двигателят, шасито и окачването. И двете версии на купето ще бъдат на пазара през 2011 г., като производството ще бъде в новия завод на Subaru в Гунма, Япония. Интересно е, че според информации от американското управление на Toyota, в Щатите спортното купе на японската фирма ще се продава с марката на Scion и ще замени сегашния модел Scion TC.
Тагове:
fallback
  • #12
    iosif ( преди 14 години )
    haha peshka, nqma znachenie kvi sa formite we momche... Raventona s kvi formi e? Po-krasiva kola vijdal li si ot neq ?
  • #11
    Joro CRX ( преди 14 години )
    Колицата е много готина, а до колкото знам това трябва да е наследник на звяра Toyota Supra. Дано скоро я видим на пазара. :)
  • #10
    Пешо ( преди 14 години )
    Чудя се защо наподобяват колите на квадрати. Гладки линии или добър дизайн са начина да спечелиш , колата трябва да е "секси" а не някоя друга фигурка оригами...
  • #9
    Анонимен ( преди 14 години )
    Тези снимки ги имам от около 2-3 год. и тогава май някъде писаха "скоро" ще го видим :)
  • #8
    MoTkO ( преди 14 години )
    иначе колата е страхотна боксер двигател задно предаване механични скотости ама ако му сложат 4х4 системата на субару ще стане перфектна *** ти хибридите *** ти електричките :)))
  • #7
    MoTkO ( преди 14 години )
    еееее браво на ауто медия най-сетне да публикуват новина която хем да е нова хем да става за коментар до довече ваг феновете ще я полюят като мухи свинска мръвка :)
  • #6
    Valeri ( преди 14 години )
    Чакам с нетърпение да е видя, дано е под 100000лв:))))
  • #5
    Анонимен ( преди 14 години )
    задно с 300 коня ще цепи отвсякъде
  • #4
    Х ( преди 14 години )
    Въх 'що така с лошо отпред, иначе отстрани и отзад много кефи. Субару срамота ако го изкарат само задно, дано да е 4х4.
  • #3
    Mercedes W116 ( преди 14 години )
    Е поне Субаруто можеше да си го направят 4Х4 както винаги.
fallback
Последни