IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Жена показва бъдещето на автомобилната индустрия

Телевизионният канал ABC отиде на лов с нея.

Жена показва бъдещето на автомобилната индустрия
Почти ежедневно ви представяме шпионски фотографии на бъдещи модели, покрити с камуфлаж. Повечето от вас са убедени, че това е чист PR, но днес ще опровергаем това.

Въпреки че при тестовете на бъдещ модел, автопроизводителите правят всичко възможно, за да останат незабелязани, има една жена от която трудно могат да се скрият.

Тя се казва Brenda Priddy и е може би най-големият автопапарак в света. Въоръжена с мощен фотоапарат и богат набор обективи, Brenda прекарва по 12 часа дневно в една от най-горещите пустини на земята, чакайки поредната си жертва.

Най-голямото попадение на Brenda Priddy през тази година е “Кадилак Едно”, автомобилът който се грижи за безопасността и комфорта на американският президент Барак Обама.

При преследването в компанията на екипът на ABC, на прицел се оказва бъдещият екологичен Volkswagen Touareg Hybrid, който ще видим официално най-рано през 2012 година.

Както може да се убедите от видео материалите, тест пилотите правят всичко възможно, за да срият от Brenda това, което изпробват. Едни крият колите с телата си, други просто бягат, а трети се опитват да я блъснат.

Професията е опасна, признава Brenda, но не би я заменила за друга.

0 от 500