IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche тества 911 хибрид

Cayenne и Panamerа ще предлагат хибридно задвижване, а както изглежда и иконата 911 ще се присъедини към тях.

Porsche тества 911 хибрид
Вече писахме за бъдещите хибридни версии на четиривратите модели на Porsche, които трябва да се появят още през следващата година. При тези два модела двигателят е разположен отпред, а батериите са интегрирани в задната част на купето.

Възможно ли е иконата 911, чийто двигател се помещава в задната част на колата, да приюти хибридна технология с батерии, разположени под предния капак? Според изданието Nextautos отговорът е ДА!

От шпионските снимки, които разпространи автомобилното издание, ясно личи издутината на предния капак, където най-вероятно са скрити акумулаторните батерии. На всичкото отгоре мястото е обозначено със "светкавичка", същата, която съпътства надписа "Внимание, високо напрежение".

И като при всеки друг прототип на компанията и при този липсват всякакви емблеми на Porsche. В този случай обаче на тяхно място може би на шега е поставена лепенка със знака на Батман.

Според фотографите колата е била изключително безшумна и това привлякло тяхното внимание. Папараците успели да заснемат колата, докато излизала от паркинг, но след това били забелязани от шофьора на мистериозното Porsche, който по най-бързия начин избягал от тях.
0 от 500