IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW обновява Phaeton

Появиха се шпионски снимки на ревизираната версия на Phaeton.

VW обновява Phaeton
Новото поколение на Phaeton ще се появи след няколко години, но преди това компанията ще пусне обновена версия на своя флагман. Това се потвърждава от шпионските фотографии, които са запечатали маскираната кола по време на тест в Европа.

Както изглежда, обновената версия притежава обновена предна броня, нови челни фарове и ревизирани стоп светлини. Според слуховете  колата ще приюти мощен V10 TDi агрегат, но за сега това не е потвърдено.

Въпреки неуспеха на модела, чийто продажби в САЩ продължиха едва две години, най-вероятно обновеният Phaeton ще се предлага и оттатък океана. Продажбите на Phaeton спрямо най-близките конкуренти (Mercedes Benz S-Class, BMW 7-Series и Audi A8) са доста ниски, дори двойно по-малки и вероятно компанията ще опита да промени неприятната статистика, като пусне обновената версия на Phaeton и на щатския пазар.


0 от 500