IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така ли ще изглежда Peugeot 408?

Това са най-новите компютърни образи на бъдещото Peugeot 408, заместникът на Peugeot 407 в средния клас.

Така ли ще изглежда Peugeot 408?
Френското списание LAuto Journal твърди, че компютърните образи които публикува са направени с помощта на вътрешен човек, участващ в проекта. 


Както става винаги с подобен род истории, само времето ще покаже доколко човека е бил вътрешен и доколко компютърът е хванал стила на бъдещия автомобил. Представяме ви снимките без намеса, така както са публикувани (и защитени) от френското списание. 


Новото Peugeot 408 трябва да бъде на пазара към края на идната 2010 г. Това което вече е сигурно за този модел е, че ще бъде произвеждан на платформата на която сега са сглобява Citroen C5, доста добре приет на пазара. Между двата автомобила ще има и други общи части. 


Съперникът на Ford Mondeo и Opel Insignia ще бъде предлаган с доста широк набор от дизелови и бензинови двигатели. Базисен ще бъде бензиновият агрегат с обем 1.8 литра и максимална мощност 127 к.с. С бъдещото Peugeot 408 ще видим разбира се и новия турбодизел 3.0 HDi V6 с максимална мощност 240 к.с. 

0 от 500