fallback

BMW настъпва на територията на компактните автомобили

Отново се заговори за намеренията на BMW да създаде нова серия компактни автомобили или по-точно ново семейство компактни автомобили.

В него ще се включват Серия-1 в различни варианти и няколко изцяло нови модели. Вътрешен човек от Баварската фирма е споделил с изданието 4wheelsnews, че новата серия ще бъде разделена на три различни категории - Traditional, Sporting и Lifestyle. Тази нова серия автомобили ще бъде произвеждана на модулна платформа, която ще се използва и за бъдещите поколения на Mini. В категория Traditional ще влизат новите поколения на цялата Серия-1 заедно с вариантите Active Hybrid и Sport Compact. При Sporting ще се включат купетата от Серия-1 и новия Z2 coupe/cabriolet, както и супер спортните варианти на Серия-1 и 135i Lightweight Performance Concept vehicles. В линията Lifestyle ще влизат Серия-1 GT, X1, X2 и Y1. Цялата нова линия от модели ще използва системата Efficient Dyanmics и ще предлага хибридни варианти за всеки от моделите. Автомобилите ще бъдат с по-ниско тегло благодарение на използвани нови материали и сплави. Най-малко се знае за новата Серия-Y. Y1 ще бъде двуместен автомобил с две врати, кръстоска между Х и Z, по-динамичен, по-лек, с изцяло нов дизайн. Очаква се стилистиката на автомобила да има много общо с концепцията BMW Xcoupe. Идеята е да се комбинират предимствата на един Х автомобил със спортния вид на малко купе или роудстер. Серия-Y (ако бъде произвеждана) няма да бъде модел разчитащ на масови продажби и обеми на производство. Това ще е автомобил запълващ специфична ниша на пазара.
Тагове:
fallback
  • #8
    Opel fen ( преди 15 години )
    mi hubavo e, za men losho bmw nqma.. ( s mn malki izklu4eniq)
  • #7
    MoTkO ( преди 15 години )
    поредната излагация на бмв това нещо трябва да носи означението Г1(гей 1)
  • #6
    дЕДО ( преди 15 години )
    е*ати шита, е*ати грозотата!
  • #5
    BMW Fen ( преди 15 години )
    minala lisicata pokrai grozdeto vodqla 4e e na visko i kazal mmm to kiselo 4e i va6ta rabota takava ... edinstveno AUDI R8 enapravil naistina to4en komentar ... a kolata si e simpati4na vse pak ... i kakto vijdame BMW se opitvat da raz4upqt tradicionnoto milene za avtomobilite po tehen si stil i na4in tova 4e golqma 4ast ot vas ne go razbitar si e tehen problem ... ;)
  • #4
    DeadFox ( преди 15 години )
    Най-малко се знае за новата Серия-Y. Y1 ще бъде двуместен автомобил с две врати, кръстоска между Х и Z....!?!?!?Да бе кръстоска между Боа и таралеж и си имаме сто метра бодлива тел. Иначе купенцето отгоре не е лошо, симпатично е.Точно за мутреските (сега май другояче ги наричат)да си ходят до мола и да се надуват и още повече да пречат на движението....:)
  • #3
    Nerealen ( преди 15 години )
    Имам нужда от спортен купе-ван. Хем съм спортист и ще свялам селски буци с рев и блясък, хем ще мога да пренисям сеното и овцете. Дали от БМВ ще запълнят и тази пазарна ниша или най-после ще спрат да правят глупости за БГ мутресите?
  • #2
    A U D I R8 ( преди 15 години )
    Колата за тийнейджъри е невероятна.
  • #1
    TURBO ( преди 15 години )
    dosta groznojantite samo me kefatvse pak bmw ne e ford
fallback
Последни