IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови шпионски снимки на Alfa Romeo 149

Тежко дегизираната кола е забелязана по време на тест в град Торино Италия.

Нови шпионски снимки на Alfa Romeo 149
По-големия брат на Alfa MiTo, трябва да стъпи на пазара в началото на следващата година, като основен конкурент на VW Golf и Opel Astra.

Alfa Romeo 149 ще има обща дължина от 4.3 метра, което само със 100 мм. по-малко от дължината на старата 156 седан. Колата ще се композира на платформата на Fiat Bravo и ще се предлага в изпълнение с три и пет врати.

Въпреки тежката дегизировка, могат да се видят наподобяващите на MiTo челни светлини и стоповете, които могат да бъдат оприличени с тези на елегантната 159.

Заместникът на девет годишната Alfa 147, ще се оборудва серийно с 6-степенна ръчна скоростна кутия. Като опция ще се предлага и автоматик със също толкова степенни.

Двигателите ще бъдат 1.4-литров турбо бензин и дизел с обем 1.9 литра, които ще доставят мощност между 120 и 250 к.с. Най-горещите версии на колата ще се оборудват с Q2 Тorsen диференциал.

Alfa Romeo 149 ще бъде официално представена това лято. Цената се очаква да стартира от около 16 000 евро.
0 от 500