IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW готви конкурент на Opel Ampera

На автомобилното изложение във Франкфурт, компанията ще представи концептуален електрически автомобил.

VW готви конкурент на Opel Ampera
След хибридния Golf TwinDrive и заместника на Lupo - VW Up!, компанията ще представи следващата си стъпка в производството на автомобили щадящи околната среда.
Все още няма подробна информация за концептуалното електрическо возило, но стана ясно, че колата ще предлага поне 200 км. пробег, ще бъде сигурна, надеждна и достатъчно удобна, за да се използва ежедневно. 

"Това ще бъде кола, типична за марката VW", заяви говорителят на компанията Петер Тул (Peter Thul).

"За момента се развиваме в две насоки - произвеждаме високоефективни, икономични агрегати, задвижвани от течни горива и работим усилено върху конструирането на електрически двигатели . За нас хибридите са крачка напред към екологично чистите превозни средства, а не решение", поясни Тул.
0 от 500
  • #5
    14 rate up comment 0 rate down comment
    rix ( преди 15 години )
    Проблемът е,че негативните новините свързани с VW ги пропускат.
  • #4
    14 rate up comment 0 rate down comment
    4 ( преди 15 години )
    Все пак VW е 2или3 производител на коли в света, а и претежават малко повече марки от хюндай ;) А и доколкото си спомням Ауди която е също VW марка има единствено ръст в продажбите от всички други европейски марки
  • #3
    14 rate up comment 0 rate down comment
    lazarov_sf ( преди 15 години )
    Напълно съм съгласен с теб.Успеха на Дачия го представят с лека ирония.Фиат индиректно ги оплюват.А новината от началото на май,че разликата в края на годината между VW и Hyundai може да се стопи под 1 300 000 бройки направо я пропуснаха,случайно,разбира се ...!!!
  • #2
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    АутоМедия да престане с тез псевдо новини от любимият им ФВ. и да обърне очи и уши към проспериращи и развиващи се компании. Ето това е в време на криза Корейците , Фиат и Дачия са с ръст на продажбите. ФВ. е на голяма загуба и почити фалира та Порше я купи и оздравява за да измие срама на немците. А редакцията на АутоМедия ръси новина след новина за губещи компании с някакви бъдещи планове. Вчера 3 новини от ФВ. днес са по умерени но още има време до края на деня.
  • #1
    14 rate up comment 0 rate down comment
    rix ( преди 15 години )
    Отново як PR!Последната част на статията е пълна безмислица,и си е чист автогол.Това другите производители го правят от години.Излиза,че VW откриват топлата вода.И отново противоречието-нали обявиха,че няма да правят хибриди,че дизелите им били по-икономични..?!За кой ли път лъжи...ама това им е вече патент Made by VW !