fallback

Първи неофициални снимки на серийния Ghost

Най- очакваният нов модел на Rolls Royce, Ghost, беше забелязан на ферибота Кале – Дувър.

Хванатият вариант всъщност е готовия за производство сериен модел, при това практически без каквато и да е маскировка.  Единствените скрити от лепенки части на колата са решетката и емблемата на RR на капака на багажника. От снимката личи, че разликите между серийната версия и представената през март в Женева концепция са минимални. При серийната версия по-различни са фаровете, отзад не се виждат накрайниците на ауспуха и е различен дизайна на летите джанти. Аматьорските шпионски снимки са хванали и интериора на  Ghost. От това което можем да видим от тях, може да съдим, че разликите между интериора на концепцията и серийната версия също не са големи. Известни промени има във волана и в таблото. Често наричан „baby” Rolls Royce, моделът Ghost е дълъг 5.4 метра. Световната премиера на автомобила ще бъде през септември във Франкфурт, а в продажба ще бъде още до края на годината. Двигателят на „бебето” на Rolls-Royce е V12, има обем 6.6 литра и максимална мощност 507 к.с. 
Тагове:
fallback
  • #25
    Анонимен ( преди 14 години )
    това е боюджетен модел-така че си е добре-семпъл даже по кефи
  • #24
    Незнайко ( преди 14 години )
    този път са се поизложили но все пак е ролс ройс и отново ще е вървежен сред богатите
  • #23
    плюйте ( преди 14 години )
    malko ligklav ma pak гоцак. A ina4e dori kola za tolkova pari ima nujda ot seriini halogeni ! I neq magla q lovi
  • #22
    Иво ( преди 14 години )
    ролс ройс няма право да бъде семпъл,това е ролс ройс,не тойота,той трябва да крещи колко е скъп.Това тук е много зле.
  • #21
    kozaria ( преди 14 години )
    biter 4erveina kmet i 4ernata ruska podloga
  • #20
    EmoXide ( преди 14 години )
    Сдобрихте се!
  • #19
    Bi4eto ( преди 14 години )
    :)
  • #18
    ghjghj ( преди 14 години )
    Не е само заради мен. Много хора сме писали изрично ,че е изключиетелно неудобно да се мъчиш да рачетеш латиницата. Мисля ,че и за теб е по удобно да четеш на кирилица. А иначе виж колко хубаво пишеш на Български.
  • #17
    bi4eto ( преди 14 години )
    заради теб готин ! Българче съм по щастлив ли си сега? Кои ми чете поста не ми пука но явно ти го правиш което беше и смисала. Ама дай да се дракаме за коли а?
  • #16
    ghjghj ( преди 14 години )
    Явно и 20 обяснения не стигат ,за да разбереш ,че ако искаш някой да ти чете поста ,трябва да го пишеш на Български. Знам ,че в Турция нямате кирилица на клавиатурите но и никой не те кара от Турция да драскаш в Български форуми. А и не разбираме турския ти диалект. Пиши на Български или изобщо не пиши. И без това нищо не ти се разбира.
fallback
Последни