IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва Audi R8 кабрио

Миналата седмица ви информирахме за замразяването на проекта Audi R8 V12 TDI, но този път новините от Инголщат са добри.

Идва Audi R8 кабрио
Стана ясно, че откритата версия на Audi R8 ще бъде представена още тази година във Франкфурт.



Преди време се беше появила информация и изображения свидетелстващи за това, че откритата версия на R8 ще бъде тип targa, но сега стана ясно, че модела ще бъде кабрио, екипирано с лек платнен сгъваем покрив.



Очаква се модела да стъпи на пазара в началото на 2011 година, екипиран с агрегатите на познатата закрита версия на R8.

Базовият модел ще се обзавежда с 4.2-литровия V8 двигател с мощност от 420 к.с., а топ версията с познатия 5.2-литров би-турбо V10 двигател.

Мощните агрегати ще се перчат под прозрачна стъклена преграда, като според запознати за още по-силен ефект от Audi ще предлагат и осветление на двигателите.



Откритата версия ще притежава леко променен външен дизайн. Ще има допълнителни отвори за въздух, позиционирани непосредствено зад седалките. Отвора на резервоара ще бъде изместен, поради липсващата задна колонка. Налична ще бъде и предпазна алуминиева рамка (ролбар).

Модела ще бъде официално представен на автомобилното изложение във Франкфурт. Очаква се началната цена на Audi R8 кабрио да бъде около 100 000 евро.
0 от 500