fallback

Ferrari показа нови официални снимки от 599ХХ

Ferrari замисля модела 599XX като екстремен състезателен пистов автомобил.

Техническата част на 599XX е създадена на базата на 599 GTB Fiorano. Какво в крайна сметка ще прави с този модел Ferrari все още не е ясно, но е вероятно той да се превърне в 599 ScuderiaFerrari 599XX е с двигател предлагащ мощност от 700 к.с. при 9 000 об/мин. Колата е с аеродинамична система, която повишава прилепването й към пистата. Системата наречена Actiflow включва и „вентилатори” в задната част на багажника, които насочват въздуха преминаващ под колата през две решетки в задната част. Динамиката на колата е доведена до възможния максимум чрез "High Performance Dynamic Concept". При тази система се обвързват максималните възможности на механиката с електронен контрол за постигането им. Собственото тегло на 599 ХХ е ниско благодарение на многото компоненти от карбон и фибростъкло. Скоростната кутия е преработена така, че съкращава времето за превключване. Говори се, че в крайна сметка ще видим и вариант на този автомобил, който е за по-масова употреба, като Ferrari ще представи тази версия на 599 сравнително скоро. Остава да видим дали това ще се случи. 
Тагове:
fallback
  • #13
    delgogo ( преди 15 години )
    Най-добрата марка е ФЕРАРИ и ще бъде така винаги. Енцо Ферари и Еторе Бугати направиха света различен и затова уважавам всеки един модел на ферари правен някога. Това 599ХХХ Заслужава да намери място в Музея на изкуствата, надявам се все така продължи да се развива Ферари.
  • #12
    fen4e ( преди 15 години )
    Аве ей, разбирачиии.. прахосмукачка друг път! Повече и от дизайнерите на тая кола ли разбирате?! Аотносно това каква е вътре... не мисля, че Ferrari целят някакъш лукс, а най-близката обстановка до тази на състезателен автомобил.
  • #11
    Nerealen ( преди 15 години )
    Geely отвръщат на удара до две седмици- цена- 15000-20000 долара!!!
  • #10
    me ( преди 15 години )
    тази кола между другото не е разрешена за пътната мрежа, а се кара само на писта - това е условието за закупуването и - милион и 200, ако не се лъжа евро - ставаш тестов пилот на ферари за 2 години и след това нямаш право да я продаваш заради технологиите вложени в нея. Е наздраве! :)
  • #9
    Bo ( преди 15 години )
    Колкото и да е добро не може да ми хареса, защото прилича на прахосмукачка. Ужасно грозното 599 сега е станало мега грозно. Неам думи. Е за това за мен Ламборгини са по-добри, защото държат на дизайна и не правят глупости.
  • #8
    MMM ( преди 15 години )
    Очаквайте реплика от Great wall...:)
  • #7
    555 ( преди 15 години )
    Tва мяза вътре Татра бе ***. Шаго купя кат стане 10000 лева.
  • #6
    бля ( преди 15 години )
    еми глей тогава, мечтай и се надявай :)
  • #5
    unit ( преди 15 години )
    Nqmam dumi,samo moga da mal4a ,da gledam ,da me4taq i da se nadqvam......
  • #4
    ........... ( преди 15 години )
    samo za pista e to drugade nqma kade da se dviji
fallback
Последни