fallback

Нови модели на Audi

Audi официално потвърди, че по повод 100 годишнината на фирмата ще бъде представен нов модел.

Честванията ще бъдат четири дни и започват от 16 юли в Инголщад. Информацията за новия модел е дадена лично от шефът на Audi Рупърт Стадлер пред американското издание Inside Line. Макар той да не уточнява за какъв модел става дума, повечето експерти са на мнение, че новината ще бъде изцяло електрически автомобил, който ще стане родоначалник на ново семейство електромобили – от компактни градски автомобили до спортни коли. Засега тези модели се обозначават само с вътрешни за фирмата кодове – от E1 до E5. Първият от тях ще бъде мини електромобил, произведен на базата на концепцията Volkswagen Up!. В близките няколко години се очакват доста нови модели от Audi. Да споменем компактния хечбек A1, чието производство ще започне още тази година в завода на Audi в Брюксел и новото поколение на модел A2, което очакваме през следващата година.  
Тагове:
fallback
  • #28
    deso ( преди 15 години )
    Audi в послдно време не вървят на добре , сгъват чадъра.Преди имаха оригинален и стилен дизайн,и ... от тогва никаква промяна!Меко казано са скучни.
  • #27
    Absurde ( преди 15 години )
    Не ми харесва... Общо взето всяка малка кола не ми харесва чисто и просто кошница, като всяка малка кола....
  • #26
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    С мен до тук, а с теб до никъде. Поредния злощастник със сто ника . Като видиш в коя съм тема - марш от нея.
  • #25
    505 ( преди 15 години )
    До тук с "най-бързото Ауди" .... Поредния нешастник!
  • #24
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Eбахта в нагляка мръсен, долен пубер, пишеш под сто ника е бъзльо. Имай малко смелост е лайногризец . Жълта нинджо качвай се на клона и млък е мекеренце. Гол ***.
  • #23
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Eй МРЪШЛАК, НЕ САМО ЩЕ ТИ НАДУЯ ЗЪРКЕЛИТЕ АМИ И ЩЕ ТЕ ОБИДЯ *** ТА ЧАК ЩЕ ТИ ИЗФЪКНАТ ХАЛОГЕНИТЕ.А СЪС СПИСАНИЯТА ЩЕ СЕ НАСТРОЙВАМ ЗА ТЕБ Е ***.
  • #22
    505 ( преди 15 години )
    На кой ще надуеш фарове,бе ***!Фърфалак,всичко при теб започва и завършва със списанията!*** да си лекуваш болния мозък докато е време,авточекиджия убит!
  • #21
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Какво хихикаш е мижитурко, явно ти си от Ямбол щом знаеш каква е манията там.По голям *** и *** от тебе НЯМА. Ела да ти надуя фарчетата ***. Купих си и списание с Р8 бе бурундук грозен, хихикащ мършояд.
  • #20
    505 ( преди 15 години )
    хи,хи,хи "най-бързото Ауди" селски,да нямаш вече А9-ка ,а?...:)))) супер ***.Аначе как се вживява в ролата на собственик на А8 и какво ли не още,ле леее!Само *** пишат тук!От Ямбол ли беше,бе ***?Там манията,и критерия за благосъстояние сега е 5-та серия от 94-та,хи,хи,хи..:))) Много *** народ тъпче тази земя!
  • #19
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Eй, нямаше ме някой и друг ден и съвсем сте се разпищолили и търябва да въвеждам пак ред. Никой да не плуе АУДИ , щото ша се разправя с мен. Супер градска колица.Който я плюе, я харесва много, но нема кинти , голчо.
fallback
Последни