fallback

Opel представи Insignia OPC

Днес Opel официално показа „горещата” версия на Insignia, която е с традиционно обозначение OPC (VXR при Vauxhall).

Агресивният дизайн на предната част на каросерията е изпълнен в стила на концепцията Opel GTC. Окачването на колата я е приближило до пътя с 10 мм в сравнение със стандартния модел. Най-мощната Insignia е с предаване на движението към четирите колела, с електронно управляван заден диференциал (eLSD), който може да разпределя движещия момент между задните колела. Двигателят на Opel Insignia OPC е модернизирана версия на шестцилиндровия би-турбо с обем 2.8 литра на General Motors. Специално за OPC агрегатът е с повишена мощност (от стандартните 260 на 325 к.с.). Двигателят се комбинира с механична скоростна кутия с шест степени. По данни на Opel, Insignia ОРС може да ускорява от нула до 100 км/час за 6 секунди. Максималната скорост на автомобила е ограничена електронно до 250 км/час. Горещият Opel Insignia OPC е със спирачна система от Brembo. Може да се избира между джанти с размер 19 или 20 цола, има спортни седалки Recaro, нов волан с метални елементи и променен лост за скоростната кутия. Продажбите на Opel Insignia OPC в Европа ще започнат това лято. 
Тагове:
fallback
  • #48
    Футболист ( преди 15 години )
    Май много те е яд, че мацките ми се кефят на мен и по принцип харесват футболистчета.
  • #47
    Футболист ( преди 15 години )
    До предния: аз съм много повече от треторазряден футболист и нямам Опел, а BMW.
  • #46
    до ФУтболиста ( преди 15 години )
    Така е,не си такъв.И да те кефи,не можеш да я имаш,хи,хи,хи..... въшкар!
  • #45
    Футболист ( преди 15 години )
    Ами не ме кефи. Това е кола за треторазрядни футболистчета. А аз не съм такъв.
  • #44
    st3fch0 ( преди 15 години )
    Много яка кола браво.Всичко е страхотно но има много копчета на централната конзола.
  • #43
    Футболист ( преди 15 години )
    Да бе избиват се да си я купуват! И бабичките с пенсии дори си я купуват, продават имоти за да я имат! Я слезте на земята, сигурно сте от Bulvaria и правите реклама на трошкитена Опел, ноли ви плащат! Аз съм футболист, а ние футболистите разбираме от хубави жени и хубави коли.
  • #42
    CoolGuy ( преди 15 години )
    Не аз карамПежо 308 и плюя Опел! Защото Опел са с по-ниско качество от това на Пежо. Да.
  • #41
    Opel - nikoga ( преди 15 години )
    Мой съсед преди точно 1 месец си купил новата астра.....Онзи ден като завалял дъжда се оказало, че чистачките не му работят - сподели много кисел, че за този един месец откакто има новата кола е ходил до сервиза 11 пъти !!!!никога опел
  • #40
    DeadFox ( преди 15 години )
    Тия дето плюят срещу Опел явно опита им се базира на някакви каруци на по 15-20 години и на по и аз не знам колко километра. Признавам и аз имах негативно отношение към Опел докато съдбата не ми изигра една шегичка и си купих Астра Г нова, вече 110000 км си я карам и само консумативи, а качеството е доволно а за новите Опели там вече бият доста други марки в средния клас по показател цена/качество.И в момента ако трябва да си сменя колата пак Опел ще търся.
  • #39
    DeadFox ( преди 15 години )
    До онзи който ни поправи че това е Воксхол:Опел/Воксхол няма значение едно и също е, само надписа и емблемата са различни.
fallback
Последни