fallback

Официални снимки на новата Astra

В интернет пространството се появиха първите официални изображение на новата Opel Astra.

Въпреки че снимките разкриват напълно външността и вътрешността на колата, от компанията не споменават никакви подробни данни за техническите параметри на новата Astra. За обновения модел от GM споделиха единствено, че ще бъде микс от технически нововъведения и модерен дизайн, интегрирани в купе, което ще превъзхожда по размери конкурентите си в този пазарен сегмент.Новата Opel Astra ще се композира на платформата на GM - Delta II и ще използва 1.4-литров турбо-двигател, който най-вероятно ще видим и при Chevrolet Volt и Cruze.Автомобила ще заеме голяма част от стилистичните и технологични решения на наградената Insignia. Според запознати в новата Astra ще се интегрира системата OpelEye, която за първи път видяхме именно при Insignia. Интересното при тази система е че освен да предупреждава водача за непреднамерено напускане на лентата на движение, тя може да разпознава пътните знаци и да осведомява своевременно водача. Въпреки не доброто качество на снимките, може да се убедим, че новата Astra е станала някак по-прегледна и елегантна. Силно впечатление правят челните LED светлини, които най-вероятно, подобно на Audi ще имат "диамантени украшения" в горния си край. Вътрешността на колата е силно повлияна от интериора на Insignia и Chevrolet Cruze, като според компанията кокпита на новата Astra ще се отличава със завидна ергономия и комфорт, присъщи на автомобилите от горния пазарен сегмент.Както вече ви информирахме, колата ще бъде официално представена през месец септември във Франкфурт, а серийното и производство ще стартира в края на годината.
Тагове:
fallback
  • #14
    MoTkO ( преди 15 години )
    neka fenovete na opel da zapo4nat mastyrbaciqta varcy taq kola..... SEGAnikoga ne sam xareval opel i nikoga nqma da go xaresam
  • #13
    petar ( преди 15 години )
    изсраха се на хубавата кола
  • #12
    popy ( преди 15 години )
    задната "С" колона,линията на вратите и особени колоните на предното стъкло,продължаващи в предния капак,са същите като при Mazda 3 и Hyundai i30 ,но тази Астра е по-хубава от тях.
  • #11
    Hmmm ( преди 15 години )
    Отзад наистина прилича много на Сеат, отпред на Инсиня, в профил вярно си е Мазда 3... и като знам, че отвътре ще е Опел - не, мерси.
  • #10
    zi-zi ( преди 15 години )
    за качеството на материалите в голф 5 аз имам лични впечатление,и да ви кажа пластмасите от таблото надолу и в багажника са супер евтини и се драскат много лесно.Дано при Опел са по-добри.Достойснствата на голф май само аутобилд ги вижда,на парктика нищо повече от коншнурентите.
  • #9
    Opel ( преди 15 години )
    Като че ли има теденция да увеличават размерите в сравнение с предните. При всички случаи изглежда доста добре - да видим какво ще е качеството и цената :)
  • #8
    VAYK ( преди 15 години )
    Mnoo Iako
  • #7
    Ланчист ( преди 15 години )
    Като гледам профила ( и особено задната колонка )прилича и на новата Ланча Делта ( а тя е последният напълно нов модел в компактния клас )явно дизайнът се движи в тази посока.Само констатирам, не коментирам дали ми харесва или не такава задна част - въпрос на вкус е ...
  • #6
    caruzu до NANI ( преди 15 години )
    NANI аз мисля ,че и предходните модели на ASTRA изглеждаха по добре от Голф, обаче като техника и качество на материалите вложени в купето и интериора Голфа превъзхожда Астра.
  • #5
    st3fch0 ( преди 15 години )
    fan кажи по точно кое прилича на сеат лион? колата е много добра направи ли са я и по високо.
fallback
Последни