fallback

Официални снимки на новата Astra

В интернет пространството се появиха първите официални изображение на новата Opel Astra.

Въпреки че снимките разкриват напълно външността и вътрешността на колата, от компанията не споменават никакви подробни данни за техническите параметри на новата Astra. За обновения модел от GM споделиха единствено, че ще бъде микс от технически нововъведения и модерен дизайн, интегрирани в купе, което ще превъзхожда по размери конкурентите си в този пазарен сегмент.Новата Opel Astra ще се композира на платформата на GM - Delta II и ще използва 1.4-литров турбо-двигател, който най-вероятно ще видим и при Chevrolet Volt и Cruze.Автомобила ще заеме голяма част от стилистичните и технологични решения на наградената Insignia. Според запознати в новата Astra ще се интегрира системата OpelEye, която за първи път видяхме именно при Insignia. Интересното при тази система е че освен да предупреждава водача за непреднамерено напускане на лентата на движение, тя може да разпознава пътните знаци и да осведомява своевременно водача. Въпреки не доброто качество на снимките, може да се убедим, че новата Astra е станала някак по-прегледна и елегантна. Силно впечатление правят челните LED светлини, които най-вероятно, подобно на Audi ще имат "диамантени украшения" в горния си край. Вътрешността на колата е силно повлияна от интериора на Insignia и Chevrolet Cruze, като според компанията кокпита на новата Astra ще се отличава със завидна ергономия и комфорт, присъщи на автомобилите от горния пазарен сегмент.Както вече ви информирахме, колата ще бъде официално представена през месец септември във Франкфурт, а серийното и производство ще стартира в края на годината.
Тагове:
fallback
  • #34
    Opel Fan ( преди 15 години )
    Пич да ти кажа чесно че това е46 compakt е най-грозното излизало някога BMW, бих предпочел дори голф пред него. Незнам според тебе кое му иглежда по скъпо от Golf 4 или Astra H? Според мен само емблемата му :) А иначе новата Astra е перфектен избор за един нормален човек. Compact-а е за 18-20 годишни келешчета които се лепят като лепенки по дървета и стълбове :)
  • #33
    bmw ( преди 15 години )
    BMW Compact E46 е много по-добър избор от Голф, Астра от същото време на производство за покупка на старо 2000-2004 година. Компакта кара голф и астра да простеят и да изглеждат евтини. Дори изглежда по-свежо и от новите голфове и астри.
  • #32
    renault megane ( преди 15 години )
    нз за вас но на мен ми харесва
  • #31
    ново-1 ( преди 15 години )
    По-грозна кола не съм виждал. Инсигнията има хубава визия, но тази да вземат да си я скрият. За това не могат да бия VW - всичко им е една стъпка по-назад. Като че ли тава не е ежедневен автомоил, а нещо футуристично.
  • #30
    разбирач ( преди 15 години )
    Колата в интерес на истината изглежда добре, но не затова пиша.Не мога да разбера хорицата тука на които дизелите на ФИАТ им пречат. Аз доста коли съм покарал, но за точно тези дизели само хубави неща мога да хажа. Това, че ОПЕЛ нещо не можаха да си напаснат двигател и скоростни кутии е друга бира, но както се казва да си направят сами дизел, като не им харесва този, на други марки им е ОК.
  • #29
    bobi ( преди 15 години )
    porednata astra :)da dobra kola,moje6 da raz4ita6 na neq,no mnogo me e qd ot nai malkoto kamy4e i vednaga bqla to4ka.mnogo slabi boi tiq opeli be
  • #28
    tr. kostov ( преди 15 години )
    актуалната астра в момента е добра,макар и да няма нито един икономичен двигател.Голяма грешка бяха дизелите на Фиат.Но предишните два модела са с много голям процент на дефекти.Особено окачването на предишния модел.Не само полицейските имаха проблеми
  • #27
    pininfarina ( преди 15 години )
    abe kakvo gi komemtirate tezi opeli horata ot zavoda izliza i i zadraskvat emblemata a vie sporite za tqh!!!opel sazdavt GT za da moje da bqga ot rajdata i dori to nemoje da i izbqga pone moeto nemoja i izgni zatova samo italianski koli(alfa romeo)
  • #26
    iflex ( преди 15 години )
    В завода на Wartburg се прави GOLF, а не Опел
  • #25
    Bonev ( преди 15 години )
    Do gospodin "nikoi" Kato te gledam kakvi gluposti pishesh naistina si "nikoi" Neznam v koi godini giveesh no GDR veche niama, niama i Varburg. No ... tova e to baiganiovshtinata .. mnogo razbirame ot vsichko! Kompetentnite hota v tozi forum si lichat.
fallback
Последни