fallback

Официални снимки на новата Astra

В интернет пространството се появиха първите официални изображение на новата Opel Astra.

Въпреки че снимките разкриват напълно външността и вътрешността на колата, от компанията не споменават никакви подробни данни за техническите параметри на новата Astra. За обновения модел от GM споделиха единствено, че ще бъде микс от технически нововъведения и модерен дизайн, интегрирани в купе, което ще превъзхожда по размери конкурентите си в този пазарен сегмент.Новата Opel Astra ще се композира на платформата на GM - Delta II и ще използва 1.4-литров турбо-двигател, който най-вероятно ще видим и при Chevrolet Volt и Cruze.Автомобила ще заеме голяма част от стилистичните и технологични решения на наградената Insignia. Според запознати в новата Astra ще се интегрира системата OpelEye, която за първи път видяхме именно при Insignia. Интересното при тази система е че освен да предупреждава водача за непреднамерено напускане на лентата на движение, тя може да разпознава пътните знаци и да осведомява своевременно водача. Въпреки не доброто качество на снимките, може да се убедим, че новата Astra е станала някак по-прегледна и елегантна. Силно впечатление правят челните LED светлини, които най-вероятно, подобно на Audi ще имат "диамантени украшения" в горния си край. Вътрешността на колата е силно повлияна от интериора на Insignia и Chevrolet Cruze, като според компанията кокпита на новата Astra ще се отличава със завидна ергономия и комфорт, присъщи на автомобилите от горния пазарен сегмент.Както вече ви информирахме, колата ще бъде официално представена през месец септември във Франкфурт, а серийното и производство ще стартира в края на годината.
Тагове:
fallback
  • #24
    Az ( преди 15 години )
    Атанасов, виж пич, и мерцедес да си земеш, по-цял ден да не го спираш (да не говорим как ги карат) и той ще се троши.
  • #23
    atanasov ( преди 15 години )
    а бе не знам,точно полицейските астри за две години окачването им масово се разбиваше.Почти колкото и на ладите ни.Тогава работех в системата и имам поглед.Следващите ги били опрвили,уж,но полицейските за нищо не стават
  • #22
    КК ( преди 15 години )
    До преди година карах модел на опел - астра G, наречената полицейска астра. бях един от първите щастливци, притежаващи тази невероятна за времето си 1998 година кола. за 10 години равносметката е - смяна на масло и филтри, ангренажен ремък и това е...от година имам BMW 320 модел 2006 година - трагедия. пълно с автоматика и абонамент за сервиз. автомобил със стойност 80000 лева създава проблеми като при соц кола. *** е,че и сервизите са безсилни!!!Замислям се отново за ГАДНИЯ ОПЕЛ!!:)
  • #21
    y96 ( преди 15 години )
    Старата Астра не е лоша,като изключим двигателите.И бензиновите и дизеловите са с безумно висок разход,особено дизелите.Но разбрах,че спират с отвратителните дизели на Фиат,и пак започват да слагат на Исузу мотора.Добре,че реагираха бързо.И бензиновите ще променят.Иначе е добра тази на снимката.
  • #20
    camaz ( преди 15 години )
    Ami az ot 3 godini si karam aktualnia model i sam mnogo dovolen. za 70 000 km. smenih 2 kru6ki i tolkova. seriozno misla sled 2 godini da si kupa novata. po_goliama kola ne moga da si pozvola, no tia, deto pluiat po opela da znaiat, 4e nikoi i ne misli da im go podariava.da si karat 1O godi6nite koli.
  • #19
    nikoi ( преди 15 години )
    американци правят кола в ГДР (Вартбург завода) .. и за подарък не я искам ;-)
  • #18
    mambas ( преди 15 години )
    може и да прилича на Рено Меган но това ще се произвежда в Германия . Поклон пред дизайнерите
  • #17
    ghj ( преди 15 години )
    ..ami s taja vizija..az po dobre reno megan da si vzema sushtata linija i kupe no malko po evtino i agresivno...a kakto znaete novite koli sa za po 5/7 god i ja smenjash.
  • #16
    dgdj ( преди 15 години )
    От снимките бе мен,от там го измислихме иначе нищо лошо за опелчето:)
  • #15
    ggg ( преди 15 години )
    от къде пък го измислихте че причало на seat leon ????няма нищо общо
fallback
Последни