fallback

Нови снимки и информация за Hyundai Equus

Корейците разкриха интериора и задвижващите агрегати на своя флагшип.

Както вече писахме, новият Hyundai Equus ще се композира на платформата на отличения Genesis и ще бъде по-достъпна алтернатива на автомобили, като Lexus LS и Mercedes-Benz S-Class.Първоначалната информация, гласеше, че флагшипът на Hyundai ще бъде обозначен като Genesis LWB или i90, но сега стана ясно, че новият модел ще носи името Hyundai Equus, познато от предшественика му от 90-те години на миналия век.Агрегатите, които ще се интегрират в новия Equus са 3.8-литров "Lambda" V6, доставящ 290 конски сили и 4.6-литров "Tau" V8, произвеждащ 365 конски сили. От компанията заявиха, че работят и върху два нови турбо-агрегата с обем 4.6 и 5.5 литра, които също ще се интегрират в новия Equus.От новите интериорни снимки на луксозния автомобил, освен VIP комфортът, ясно личи и напомнящия на BMW iDrive бутон, с който ще се управляват всички функции на новия Equus. Флагшипът на Hyundai ще предлага най-модерните технологии и екстри присъщи на изтънчените представители в този клас, като новост ще бъдат адаптивните LED светлини и системата за контрол на стабилността.Hyundai Equus ще стъпи на корейският пазар през месец март 2009-та, а година по-късно продажбите му ще стартират и на територията на САЩ.
Тагове:
fallback
  • #48
    Антон ( преди 15 години )
    Ех, да имаше повече механици тук щяхме да ви се смеем групово на повечето от вас! Какви Опели, какви фордове? Някой от вас д е поглеждал Опел/Форд от долу? Старите им модели ще надживеят новите изпълнения от 2000 година! Винаги съм бил почитател на немското автомобилостроене, макар че карам Пежо 307, но напоследък идват Ауди-та и VW, които са толкова изгнили,че след 2-3 години няма да подлежат на ремонт! Японските коли идват по-рядко в гаражите, но доидат ли има ремонт поне 3 дни по тях! Извода, който си вадя аз, е че масовите автомобили в днешни дни не са нищо повече от еднодневки! Резервните части нямат нищо общо с това което бяха преди! Върпоса е капитал да се върти постоянно! И тази политика на автопроизводителите и на производителите на авточасти явно е доста успешна и най-вече печеливша.
  • #47
    Иво ( преди 15 години )
    Има си вид автомобила бива го
  • #46
    on.on ( преди 15 години )
    rado,в еднo от нивата на оборудване Genesis е с вградено PC с Windows и различни безж. връзки.Това тук е по-луксозно,не вярвам да го пропуснат.И в клиповете това управление на Genesis не прилича на iDrive или Command.По скоро на някакъв вариант на Windows Vista.
  • #45
    Анонимен ( преди 15 години )
    Правилното е-те копират добре.
  • #44
    expert ( преди 15 години )
    mi bmw i mercedes sa mn nazad , kvo ste se zaiali s hyundai ne razbiram , te se razvivat dobre nezavisimo ot opluvaneto vi . derzaite !
  • #43
    Анонимен ( преди 15 години )
    Значи на който не му харесва това лошо копие е ***?Сигурно ви дават премийки за да пускате рекламни постове.Като сте толкова отворени дай статистика за продажбите на тия легени спрямо конкурентните марки.
  • #42
    rado ( преди 15 години )
    да бе,тоя *** се появява в във всички статии,и ако не са за нески коли,яко рине ***.А всъщност помияра е той самия,ако на някой не му станало ясно.Що му се връзвате?
  • #41
    on.on ( преди 15 години )
    Аз спирам да отговарям на Анонимния,много ниска топка е!Излиза,че е някакъв уличен ***,който обикаля автокъщите в Горубляне,свит в антерийката си и цъкащ с език пред БМВ-тата.
  • #40
    Анонимен ( преди 15 години )
    toz hyundai ve4e go ima po puti6ata .... v4era go vidqx ..... da oto4nq ... namiram se v Angola Luanda ..... i sa 4udixme kva e tuz kola.... kva e tuz emblema ... s krilcaaa
  • #39
    rado ( преди 15 години )
    за Анонимния-изглежда в психоклиниката са ти пуснали интернет. Не вървиш...
fallback
Последни