fallback

Нови снимки и информация за Hyundai Equus

Корейците разкриха интериора и задвижващите агрегати на своя флагшип.

Както вече писахме, новият Hyundai Equus ще се композира на платформата на отличения Genesis и ще бъде по-достъпна алтернатива на автомобили, като Lexus LS и Mercedes-Benz S-Class.Първоначалната информация, гласеше, че флагшипът на Hyundai ще бъде обозначен като Genesis LWB или i90, но сега стана ясно, че новият модел ще носи името Hyundai Equus, познато от предшественика му от 90-те години на миналия век.Агрегатите, които ще се интегрират в новия Equus са 3.8-литров "Lambda" V6, доставящ 290 конски сили и 4.6-литров "Tau" V8, произвеждащ 365 конски сили. От компанията заявиха, че работят и върху два нови турбо-агрегата с обем 4.6 и 5.5 литра, които също ще се интегрират в новия Equus.От новите интериорни снимки на луксозния автомобил, освен VIP комфортът, ясно личи и напомнящия на BMW iDrive бутон, с който ще се управляват всички функции на новия Equus. Флагшипът на Hyundai ще предлага най-модерните технологии и екстри присъщи на изтънчените представители в този клас, като новост ще бъдат адаптивните LED светлини и системата за контрол на стабилността.Hyundai Equus ще стъпи на корейският пазар през месец март 2009-та, а година по-късно продажбите му ще стартират и на територията на САЩ.
Тагове:
fallback
  • #8
    dido ( преди 15 години )
    Мога ли само да попитам какво значи набългарски думата "компютър" Каквото еcomputer на английски ли? Аман от разбирачи!
  • #7
    FF ( преди 15 години )
    Мога ли само да попитам какво значи на български думата "флагшип"? Каквото е flagship на английски ли?
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ти пък ако знаеш колко си глупав,повече от феновете за ауди и мерцедес взети заедно!Команд излиза 1998 когато излиза предният модел на S класа на мерцедес!
  • #5
    M3 ( преди 15 години )
    Разни ауди-глупци пак не са прочели домашното си, че I drive на BMW е първата контролна система, последвана от command на Merc и едва след това от MMI на audi! Т.е. както винаги audi са на опашката!! По темата - Хюндай напредва с "неприлично" бързи темпове..))
  • #4
    naso ( преди 15 години )
    най-вероятно е така, но системата на Hyundai Equus е изкопирана едно към едно от iDrive на BMW!!! 99% от колите на Hyundai са копие на други на марки, но това не ги прави лоши ;)
  • #3
    Triforce ( преди 15 години )
    А дойде ли ти на акъла, че може да са видяли темата в някой чужд сайт и да превеждат 1 към 1? В смисъл - там пишеш БМВ, редакторите пишат БМВ. Ако пишеше Трабант, най-вероятно така щеше да пише!
  • #2
    Дънди ( преди 15 години )
    На всички трябва да е ясно , че корейците са като нашите фолк певици - всичко крадът и копират от другите , в този модел почти всичко е взаимствано от Мерцедес и Ауди , само че аз пак бих си купил Мерцедес или Ауди , а не тая корейска ч.икия , въпреки че цената и ще е поне с 30% по ефтина от изброените марки !
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    хм До редактора нещо си фен на БМВ явно, щом си съчинил такива простотии. Първо откъде на къде прилича на I-drive бутон на БМВ? Ако трябва човек да е честен бутона в 99,9% наподобява бутона при Ауди ,който отговаря за същите неща като I-drive бутона на БМВ. С тази разлика ,че БМВ сложиха такъв бутон 1 година след Ауди!! Ауди А8 от 2002г. е първия с такъв бутон. Освен това формата на бутона на Ауди е абсолютно същата , докато на БМВ е със съвсем различна форма и доста по-голям. Не ,че се дразня ама просто бъдете обективни това е едно към едно изкопиран бутона на Ауди за MMI-терминалът! Ако искате погледнете снимка на някой модел на Ауди отвътре и вижте бутона и сами преценете.
fallback
Последни