IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайската JAC продава SUV модел в Гърция

Китайските производители стават все по-настъпателни на европейските пазари.

Китайската JAC продава SUV модел в Гърция
Все повече и повече компании влизат със свои модели в редица европейски страни. Най-новият китайски производител, който ще продава свои автомобили в Европа е JAC, който наскоро започна да продава свои модели в Гърция. 


В южната ни съседка китайската фирма продава SUV модела Rein. Това е автомобил създаден на базата на първото поколение Santa FE на Hyundai със задни светлини взети едно към едно от Lexus RX


Всъщност JAC произвежда този автомобил в Китай след лиценз получен от корейската фирма. Китайският вариант на Santa FE е с бензинов двигател с обем 2.0 литра с мощност 142 к.с. 



Автомобилът се предлага в две степени на оборудване - Basic и Full с цена съответно 17 900 и 19 900 евро. Макар Rein да е легитимен модел след споразумението на китайците с корейците, все пак е учудващо, че Hyundai се е съгласил този модел да се продава в Европа, където фирмата се мъчи да изгражда нов имидж, докато продукти като Rein без съмнение я връщат назад. 

 
0 от 500