IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW Progressive Activity Sedan - Видео

Немската компания разпространи необичайно, дори шеговито видео за новият си модел.

BMW Progressive Activity Sedan - Видео
Видео материалът, наподобява комикс, който интерпретира какво е вдъхновило баварците, при създаването на техния Progressive Activity Sedan. Илюстрираната историята завършва с "happy end", чийто реален образ, трябва да видим още през 2009 година.

Според разказвача на историята, дълго обмисляният модел на BMW ще предлага първокласен комфорт, просторно купе и много място за багаж, обвити във формата на елегантно четириврато купе с функциите на голямо семейно SUV. Progressive Activity Sedan, няма да бъде типичен седан, нито SUV или комби, а нещо наистина ново, за което разказвача твърди, че ще бъде 100% BMW.

Моделът ще предлага стъклен покрив, изолиран от пасажерската част, багажник, чиято врата ще се отваря в две части, висока и същевременно удобна позиция на шофьорското място, много пространство на задния ред седалки, лесен достъп до купето и др. От контекста на видеото можем до предположим, че пътуващите отзад ще разполагат с масички и всички други удобства, които могат да се открият в първа класа на най-комфортните самолети.

Според запознати, автомобилът, който най-вероятно ще носи името "серия 5 GT" и ще се оборудва със системата BMW Xdrive, която ще предава двигателната сила към четирите кола, които ще бъдат с размер между 18 и 21 инча. Твърди се също така, че новия модел ще се позиционира между 5-та и 7-ма серия, а дизайнът му ще бъде инспириран от дръзкия Concept CS.



С две думи, новият модел на BMW, трябва да предлага повече от всички познати возила. Дали това е наистина така, ще разберем в края на тази или най-късно в началото на следващата година, когато автомобила ще бъде представен официално.
0 от 500