IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Женева ще видим Audi TT RS и А4 Allroad

Малко повече от месец преди автомобилния салон в Женева стана ясно, че Audi ще се представи там дългоочакваната версия на TT RS.

В Женева ще видим Audi TT RS и А4 Allroad
Заедно с горещата версия на ТТ, Audi ще покаже в Женева и версията на A4 Allroad. Все още подробностите и за двата автомобила са малко, но вече е известно, че най-силната версия на ТТ, RS ще бъде с бензиновия турбодвигател с обем 2.5 литра и пет цилиндъра, като ще има мощност от около 340 к.с. 


Естествено TT-RS ще бъде със системата за предаване на движението към четирите колела Quattro, както и с най-новото поколение на полуавтоматичната скоростна кутия S tronic с два съединителя. Audi TT RS ще се предлага с каросерия купе, а също и като роудстер. 

В Женева ще бъде показан за първи път модел Allroad на А4. Той е създаден на базата на най-новото поколение A4 Avant. 

А4 Allroad ще повтаря голяма част от характеристиките на по-големия A6 Allroad – по-висок пътен просвет, големи джанти, изпъкнали тъмнозелено оцветени арки над колелата и нови брони. Двигателите ще бъдат същите които се предлагат и с A4.
0 от 500