IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Женева ще видим новата Mazda3 MPS

Нова „гореща” версия на Mazda 3 беше засечена по време на тестове на пистата в Нюрбургринг.

В Женева ще видим новата Mazda3 MPS
Става ясно, че автомобилът ще бъде с двигателят на досегашния модел, но за сметка на това ще има по-ниско собствено тегло. 


Трябва да се каже, че новата Mazda 3 MPS е един от най-впечатляващите с мощност и динамика автомобили тип хечбек в своя клас. Премиерата й е насрочена за Женева. 

Колата обещава да бъде доста по-стилна от своя предшественик, благодарение на достойнствата на новата „тройка”. Mazda3 MPS ще бъде със същия турбодвигател с обем 2.3 литра и мощност 256 к.с. с който е и досегашния „горещ” модел. Движението отново се предава към предните колела. 

Благодарение на използването на по-съвременни материали и композитни смеси, този автомобил обаче, ще бъде по-лек от своя предшественик. Това ще подобри още повече динамичните му качества. 


Най-силната версия на Mazda3 ще се различава от стандартните автомобили и по външен вид. Различни брони, нови прагове, двоен накрайник на ауспуха, отвор за въздух в капака на двигателя и голям спойлер ще загатват за възможностите на хечбека. 

Прогнозната цена на Mazda 3 MPS в Европа е около 22 000 евро. Продажбите ще започнат от началото на лятото.
0 от 500