IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързото серийно Bentley в историята

От компанията заявиха, че подготвят нов модел, за който споделиха, че ще бъде най-екстремното Bentley, произвеждано някога

Най-бързото серийно Bentley в историята
За сега, разполагаме с една единствена снимка на новият най-бърз модел на компанията, от която ясно личи, че екстремното Bentley ще се присъедини към семейството на Continental.



Настоящият най-бърз модел на базираната във Великобритания, компания е Continental GT Speed, който разполага с впечатляващите 600 конски сили, които му позволяват да развива скорост от 100км/ч. за 4.6 сек.

Според компанията, новият модел ще превъзхожда Continental GT Speed, по всички показатели, включително икономичност, комфорт и екологичност. Новият екстремен модел ще се задвижва от биогориво, което ще допринесе за намаляване на вредните емисии с близо 40%, спрямо настоящите модели на Bentley.

Най-голям интерес в новото Bentley буди това, че според компанията той ще бъде едновременно екстремно мощен, бърз, комфортен, екологичен и икономичен. С две думи новият автомобил, чието име все още не е споменато се очертава да предложи максималното и дори повече на купувачите, търсещи луксозни возила.

Повече за новият модел ще разберем на 3 март, за когато е насрочена официалната премиера на екстремният автомобил.
0 от 500