IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW готви новото поколение на Серия-6

Новото кабрио на BMW Серия-6 беше заснето неофициално по време на тестове.

BMW готви новото поколение на Серия-6
Автомобилът с две врати показва новата версия на сегашната Серия-6, която между другото се продава доста добре. 


Сегашното поколение (на снимката горе) се появи на пазара през 2003 г. и досега успява да реализира средногодишно по около 20 000 автомобили. През 2007 г. кабриото на Серия-6 премина през лек фейслифт, който също помогна за да се поддържа интереса към този модел. 


Сега предстои появата на третото поколение на кабриолета, като промените ще бъдат значителни. Новата Серия-6 ще има по-спортен вид, въпреки че ще увеличи размерите си. Колата ще има по-къс превес и отпред и отзад, макар колесната база да е по-дълга от тази на сегашния модел. Линията на покрива ще бъде по-динамична, а като цяло дизайнът е с по-аеродинамични форми. 


Двигателите ще бъдат без сериозни промени в сравнение със сегашните. Стана ясно, че можем да очакваме и „гореща” версия M6. При нея вероятно ще видим новият би-турбо V10, комбиниран със скоростна кутия с два съединителя и осем предавки, която ще се командва и от волана. Нормално за модела, оборудването ще бъде изключително богато и луксозно. 


Интересно е, че досега за новото кабрио се очакваше твърд сгъваем покрив, но тези шпионски снимки определено показват мек покрив. Много е вероятно от BMW за предложат две версии, едната с мек, другата (срещу доплащане) с твърд сгъваем покрив. 

Новото поколение на BMW 6-Series ще бъде на пазара към края на следващата година.
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    asddddd ( преди 15 години )
    BMW s Lada se konkurira tai kato gledam tegli4a :D
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    В Австрия ми обясниха, че хората си оставят колите на неутрална, когато паркират, понеже местата наистина са малки и хората дори се побутват. Аз обаче нали съм си бай Ганьовче, та и ръчната дръпнах :))
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    .... ( преди 15 години )
    Mda Senna e prav, i kogato ydarut ot parkiraneto e malko po silen vednaga ni pra6tat kolite v BG da gi kupuvame kato ''novi'' i da se radvame, ina4e za kolata ni6to ne moje da se kaje no predpolagam 4e 6te e ydovolstvie da pritejava6 takava
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Senna ( преди 15 години )
    По принцип,ако поживеете в някоя държава в западна Европа ще разберете защо го слагат.Не да теглят нещо с него, а за това че западняка неможе да паркира!!!Пред мен лично един паркираше Ситроен Ц5,а преди него на това място беше Голф 3,Голфа едва излезе от мястото на което беше паркирал.Та човечеце бутна колата зад него цели 50-60 см. и имаше теглич. Няма кола в западна европа която да не е одрана или бутна няма такава! Така че моето мнение е че е сложен с предпазна мярка.В западните страни масово се слага, за да се предазят от калпазаните с в буква "L" което значи новобранец и няма повече от 1 година зад волана!
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Alex ( преди 15 години )
    Ами сложи си 5 теглича на колата че да стане като Ферари. А относно новата 6-ца камуфлажа е наистина добър нищо не може да се види от колата. А за покрива на кабриото аз лично смятам че ще е метален.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Тавана си е твърд, то си личи, просто гюрюка е допълнителна маскировка. Изглежда добре :)
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Жоро БМВ-то ( преди 15 години )
    Теглича е много важен за кабриолетите,вдига мощността,подобрява аеродинамиката и сваля разхода на гориво.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Жоро ( преди 15 години )
    Тази шарения е сложена с цел, да не може точно и ясно да се види дизайна на колата, защото все още не е пусната в производство
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    kiroooooo ( преди 15 години )
    Тази шарения на снимката е просто уникален кич..ужас, как може да карат подобни работи